loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 April, 14:554040
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 March, 08:0015000
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 March, 08:003960
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 March, 16:373350
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 March, 12:234850
9 August, 14:25697

Ilie Snițari a câștigat turneul internațional J4 Sofia la dublu

Tânărul jucător de tenis moldovean, Ilie Snițari, a devenit campion la dublu în Bulgaria în pereche cu reprezentantul țării gazde, Samuil Konov. Perechea moldo-bulgară a eliminat capii de serie nr. 2 în finala turneului internațional J4 Sofia.

Toate rezultatele:

Dublu, masculin

F: [4] Ilie Snițari / Samuil Konov (BUL) – [2] Matija Matic / Stefanos Savva (CYP) 3:6 1:6
SF: [4] Ilie Snițari / Samuil Konov (BUL) – [1] Anthony Genov / Dian Nedev (BUL) 7:6(4) 6:1

QF: [4] Ilie Snițari / Samuil Konov (BUL) – Dragomir Draganov / Mert Ramadan (BUL) 7:5 6:2
R1: [4] Ilie Snițari / Samuil Konov (BUL) – Nikola Keremedchiev / Dimitur Simeonov (BUL) 6:1 6:1

Simplu, masculin


R1: [8] Ilie Snițari – Maxim Khoronov (BUL) 5:7 6:7

Calificări, feminin

R2: Ranata Fărîmă – Daniella Dimitrova (BUL) 5:7 4:6

R1: Ranata Fărîmă – Nadezhda Kostova (BUL) 6:3 6:1


Amintim că Ilie este susținut în dezvoltarea sa sportivă de către președintele FNTM, Ceslav Ciuhrii.

source link FNTM.md
0
similar news