loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
3 mai, 05:51412

J5 Chișinău: Ilie Snițari îl va întâlni pe bulgarul Samuil Konov în semifinală

Turneul internațional de tenis J5 Chișinău se apropie de finale! Singurul moldovean rămas în competiție este Ilie Snițari, care a reușit să se califice în semifinală în proba de simplu și dublu.

În sferturi, sportivul nostru l-a învins pe belarusul Danila Ishchanka cu scorul 6:1 6:0. Astăzi, 3 mai, Ilie își va întâlni partenerul la dublu, bulgarul Samuil Konov, cap de serie nr. 2 al turneului. Meciul va începe la ora 10:00.
În cealaltă semifinală (masculin) vor lupta francezul Luca van Assche și italianul Federico Ruggeri, venit din calificări.

În proba de dublu, reprezentantul nostru și Samuil Konov au învins astăzi duetul ucrainean Denis Chelombitko și Ilya Sarafyn cu scorul 6:2 6:0, calificându-se în semifinală. Următorii adversari ai perechii noastre sunt Boris Stastny și Josef Truhlar din Cehia. Meciul va începe nu mai devreme de ora 13:00. 

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare