loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
3 mai, 05:51230

J5 Chișinău: Ilie Snițari îl va întâlni pe bulgarul Samuil Konov în semifinală

Turneul internațional de tenis J5 Chișinău se apropie de finale! Singurul moldovean rămas în competiție este Ilie Snițari, care a reușit să se califice în semifinală în proba de simplu și dublu.

În sferturi, sportivul nostru l-a învins pe belarusul Danila Ishchanka cu scorul 6:1 6:0. Astăzi, 3 mai, Ilie își va întâlni partenerul la dublu, bulgarul Samuil Konov, cap de serie nr. 2 al turneului. Meciul va începe la ora 10:00.
În cealaltă semifinală (masculin) vor lupta francezul Luca van Assche și italianul Federico Ruggeri, venit din calificări.

În proba de dublu, reprezentantul nostru și Samuil Konov au învins astăzi duetul ucrainean Denis Chelombitko și Ilya Sarafyn cu scorul 6:2 6:0, calificându-se în semifinală. Următorii adversari ai perechii noastre sunt Boris Stastny și Josef Truhlar din Cehia. Meciul va începe nu mai devreme de ora 13:00. 

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare