TVR MOLDOVA - partenerul media al cursei „Chișinău Criterium 2019”

Partenerul media al celei de-a șasea curse anuale urbane de ciclism „Chișinău Criterium 2019” este portalul de știri TVR MOLDOVA. Cursa va avea loc pe 26 mai și se va desfășura de-a lungul străzilor centrale din Chișinău. Participanții la competiție urmează să depășească trei distanțe la alegere: 15 km, 30 km sau 60 km.

18 mai, 11:19150
Roger Federer sare în apărarea lui Nick Kyrgios

Nick Kyrgios a șocat din nou lumea tenisului. După ce a făcut la Roma, australianul a fost amendat. Acesta a părăsit terenul după ce s-a certat cu un suporter și a fost sancționat de arbitru. Kyrgios a aruncat cu un scaun în teren, după care a plecat la vestiare. Roger Federer consideră că o amendă este suficientă pentru jucătorul de 24 de ani.

17 mai, 13:00210
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41230
23 aprilie, 10:2760

Jucătorii moldoveni care ne vor reprezenta țara la J5 Chișinău

Zile numărate au rămas până la startul celui de-al doilea turneu internațional de tenis de la Chișinău în anul 2019! J5 Chișinău va avea loc între 29 aprilie și 4 mai la Școala Sportivă Specializată de Tenis. 

La turneu vor participa jucători din următoarele țări: Cehia, Polonia, Rusia, Marea Britanie, Turcia, Slovacia, Bulgaria, Belgia, Ucraina, Franța, Ungaria, Grecia, Lituania, Spania, România, Olanda, Luxemburg, Finlanda, Norvegia și desigur, Republica Moldova.

Republica Moldova va fi reprezentată la această competiție de 14 jucători.

Băieți: Ilie Snițari, Cătălin Tropin, Maxim Cazac, Adrian Toderașcu, Mihail Brovinschi, Michael Strestian-Stamati și Andrei Butnaru.

Fete: Vlada Haețcaia, Mariam Kocharyan, Renata Fărîma, Daria Gorșunova, Ecaterina Malai, Arina Gamrețcaia și Vanessa Tcaci.

Sponsorul general al turneului ”J5 Chișinău” din acest an este compania Regata Imobiliare.

sursa FNTM.md
0
Noutați asemănătoare