loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014810
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
12 iulie, 05:30441

Халеп: Я знала, что стиль игры Свитолиной не даст мне ни минуты передышки

Симона Халеп / Getty Images

Седьмая ракетка мира румынка Симона Халеп обыграла Элину Свитолину в полуфинале Уимблдона.

Халеп призналась, что матч оказался сложным, но она хорошо знала стиль игры украинки.

"Уже после первого гейма я почувствовала усталость. Во втором стало сложнее, а в третьем я совсем не могла играть и отдала его без борьбы. Все розыгрыши были очень длинными, и приходилось прикладывать максимум усилий. Элина показала свою силу. Но я очень хорошо знала как с ней играть и была готова. Мне нужно было стиснуть зубы, потому что я понимала, что стиль игры Элины не даст мне ни минуты передышки", - сказала Халеп после матча.

Напомним, что в финале Уимблдона Халеп встретится с Сереной Уильямс. Матч состоится в субботу, 13 июля, в 15:00 по молдавскому времени.

sursa isport.ua
0