loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
13 iulie, 01:35572

Новак Джокович стал первым финалистом одиночного мужского разряда на Уимблдоне

Новак Джокович стал первым финалистом одиночного мужского разряда на Уимблдоне

Первая ракетка мира серб Новак Джокович прогнозируемо пробился в финал Уимблдона, победив в полуфинале испанца Роберто Баутиста-Агута.

Серб провел не безупречный матч, ведь во второй партии соперник сумел взять шесть геймов благодаря одиннадцати виннерсам и минимуму невынужденных ошибок (всего пять). Баутиста-Агут уверенно защищал свою подачу и сделал брейк при счете 1:1. Это и стало залогом локального успеха.

Но в целом Джокович был лучше. В первом сете он отдал сопернику лишь два гейма, а в третьем и четвертом – всего пять в сумме. Всего у Джоковича – девять подач на вылет, 42-а виннерса и 77 процентов выигранных на первой подаче мячей.

В финале Уимблдона Новак Джокович сыграет с победителем дуэли Рафаэль Надаль – Роджер Федерер.

Новак Джокович (Сербия) - Роберто Баутиста-Агут (Испания) 3:1 (6:2 / 4:6 / 6:3 / 6:2)

sursa ua-football.com
0