Ana Cazacu s-a întors din România cu noi realizări

Frumoși mai sunt moldovenii noștri, mai ales cei care ne duc faima departe, peste hotarele țării. Iar în această listă cu siguranță poate fi inclusă și Ana Cazacu cea care tocmai s-a întors acasă cu noi realizări. După ce s-a învrednicit să obțină titlul de „Ironman”, de la Campionat Internațional de triatlon „X-Man România 2019” a venit cu un alt premiu.

15 iunie, 07:24210
Darren Cahill a vorbit despre o nouă colaborare cu Simona Halep

Darren Cahill întăreşte speranţele fanilor că ar putea relua colaborarea cu Simona Halep. Omul care a ajutat-o pe româncă să urce pe prima poziţie în clasamentul mondial şi să câştige primul titlu de Mare Şlem al carierei, după trei finale pierdute, dă asigurări că prima opţiune în cazul în care va reveni în antrenorat va fi să vină din nou în loja Simonei.

14 iunie, 13:50180
Răspunsul genial al lui Fabregas, după ce a fost făcut praf de un fan

Cesc Fabregas (32 de ani) a postat recent o fotografie pe rețelele de socializare cu 12 tricouri cu numele lui, de la echipele pentru care a jucat în cariera sa. Spaniolul i-a întrebat pe urmăritorii săi prin intermediul descrierii de la poză: ”Care dintre ele vă aduce amintirile cele mai frumoase?”. Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Fabregas a răspuns într-un mod extraordinar.

14 iunie, 12:22230
Mai mulți jucători vor rata etapa a 13-a din DN

În etapa a 13-a din Divizia Națională, Zimbru nu va putea conta pe serviciile a doi jucători din cauza cumului de cartonașe. Astfel, în meciul din deplasare cu Sfîntul Gheorghe, nu vor avea drept de joc fundașii Alexandru Belevschii și Denis Furtuna.

14 iunie, 11:18200
Alexandra Mîrca va evolua și la Olimpiada de la Tokyo

Arcașa Alexandra Mîrca va evolua pentru a doua oară consecutiv la Jocurile Olimpice. După ce a avut o victorie la Rio, sportiva din Chișinău va încerca să aibă o evoluție cât mai bună și la Tokyo, în 2020. Mîrca a obținut calificarea după prestația de la Campionatul Mondial, care se desfășoară la ‘s-Hertogenbosch (Olanda).

14 iunie, 11:15310
Long Run în parcul Valea Morilor

S-au năpustit căldurile asupra orașului, energia scade, iar activitățile de zi cu zi par a fi o povară... nu și atunci când începi ziua cu un antrenament în sânul naturii!

14 iunie, 08:47200
21 mai, 11:2675

Раду Албот начал с победы выступление на турнире ATP 250 Geneva Open

Молдавский теннисист Раду Албот удачно стартовал на турнире ATP 250 Geneva Open 2019. После одержанной в первом матче победы спортсмен прошел во второй круг в одиночном соревновании. 

На первом этапе Раду, посеянный на турнире под номером 5, сыграл с 73-ей ракеткой мира итальянцем Лоренцо Сонего, прошедшего квалификационную стадию. В какой-то момент матч был остановлен из-за дождя. После возобновления игры Раду пришлось потрудиться, чтобы одержать победу, о чем свидетельствует итоговый счет - 7: 6 (6) 7: 6 (3). Следующим соперником молдаванина станет Хуан Игнасио Лондеро из Аргентины, номер 78 в мировом рейтинге. 

Турнир ATP 250 Geneva Open 2019 проходит с 19 по 25 мая в Италии. Напоминаем, что Раду Албот выиграл турнир ATP 250 "Delray Beach Open". Спортсмен - единственный молдавский теннисист, которому удалось выиграть турнир серии ATP Tour 250.

sursa Diez.md
0