loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234990
10 iulie, 08:07406

Свитолина - Халеп: прогноз букмекеров на полуфинал Уимблдона

Первая ракетка Украины Элина Свитолина впервые в карьере выступит в полуфинале турнира Большого шлема. В 1/2 финала Уимблдона украинка сыграет против сложно соперницы - румынки Симоны Халеп.

Экс-первая ракетка мира Халеп на данные момент занимает 7-ю строчку мирового рейтинга, в котором ее преследует укаинская теннисистка, расположившись на 8-й.

Букмекеры оценили шансы спортсменок на выход в финал Уимблдона и установили соответствующие коэффициенты, согласно которым, фаворитом встречи является румынка.

Так, на победу Свитолиной в этом поединке можно сделать ставки с коэффициентом 2.96, в то время, как успех Халеп оценивается в 1.47.

Отметим, что в этом году Свитолина и Халеп встречались только раз - в Дохе, где румынка обыграла украинку.

Напомним, В четвертьфинале Свитолина одолела чешку Каролину Мухову в двух сетах, а Халеп расправилась с Чжан Шуай.

sursa isport.ua
0