loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014800
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234780
12 iulie, 04:54460

Уильямс: Кажется, Халеп вновь подбирается к вершине

Серена Уильямс / Getty Images

Американка Серена Уильямс поборется за 24-й титул Большого шлема на Уимблдоне. Конкуренцию в финале ей составит румынка Симона Халеп, которая в 1/2 обыграла Элину Свитолину.

Уильямс рассказала, что восхищает ее в сопернице и что она намерена делать, чтобы выиграть финал.

"Больше всего меня поражает ее способность постоянно улучшать свою игру и находить скрытые резервы. Ее нельзя недооценивать. Она дважды подряд заканчивала год на первой строчке рейтинга и сейчас, мне кажется, она вновь подбирается к вершине. Поражение в Австралии останется навсегда в моей памяти, и я понимаю, что она может показать тот же невероятный уровень тенниса в грядущем финале. Я должна сделать все возможное, чтобы сыграть лучше", - сказала Уильямс.

Ранее Серена Уильямс призналась, что у нее не было времени подготовиться к Уимблдону.

sursa isport.ua
0