loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:553900
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0014810
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:003870
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373260
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:234790
17 iulie, 07:30471

Уильямс: После Уимблдона поняла, что все еще конкурентоспособна

Серена Уильямс / Getty Images

Американская теннисистка Серена Уильямс заявила, что только после финала Уимблдона она поняла, что несмотря на перерыв в карьере она снова стала конкурентоспособной.

Спортсменка рассказала, что вернуться было нелегко, но при этом сильного напряжения она не почувствовала.

"Чтобы оказаться в финале турнира Большого шлема, в последнее время мне нужно было приложить немало усилий. Не скажу, что я испытывала напряжение или супернапряжение, но после Уимблдона я поняла, что до сих пор являюсь невероятно конкурентоспособной, иначе я не смогла бы выйти в финал. С точки зрения возвращения на корт я все делаю правильно. Мое колено в порядке, чему я очень рада. Поэтому я счастлива вернуться и продолжать играть", - цитирует Уильямс Tennis World USA.

Напомним, в финале Кимблдона Уильямс уступила Симоне Халеп. 

sursa isport.ua
0
Noutați asemănătoare