loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551240
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471210
12 iunie, 07:4054

„Mileștii Mici Wine Run” îi invită din nou pe atleți să participe la eveniment

Pe 9 februarie 2020, Combinatul de vinuri „Mileștii Mici” va găzdui o cursă de alergare unică, al cărei traseu trece printr-un orășel subteran  – „Mileștii Mici Wine Run 2020”. Dacă doriți să aflați cum se desfășoară cursele viticole de iarnă în Republica Moldova, înregistrați-vă acum la preț redus. Grăbiți-vă, deoarece numărul de locuri este limitat. 

Prin ce se deosebește cursa „Mileștii Mici Wine Run”?

- „Mileștii Mici Wine Run” se desfășoară la o adâncime de aproximativ 100 de metri, în orășelul subteran al Combinatului cu labirinturi și galerii de păstrare a vinului. Acolo sunt depozitate mii de sticle și butoaie din stejar pline cu vin, precum și celebra Colecție de aur „Mileștii Mici”;

- Participând la cursă, alergătorii își pot petrece timpul într-un mod activ și util, se pot alege cu medalii pentru rezultate remarcabile la competiție  și pot lua parte la degustarea celor mai bune soiuri de vinuri moldovenești;

- Distanța de 10 km este potrivită atât pentru atleții profesioniști, cât și pentru sportivii amatori;

- Din moment ce această cursă este parțial distractivă, pe traseu sunt instalate puncte de animație, care îi familiarizează pe atleți cu tradițiile și cultura Moldovei.

Iar între timp, până vine iarna, aveți posibilitatea să vă pregătiți pentru „ Mileștii Mici Wine Run” participând la cursa de vară de tip trail, al cărei traseu trece printre podgorii – „Purcari Wine Run”, care va avea loc pe 24 august 2019. Au rămas doar câteva locuri! Înregistrați-vă pe site-ul purcari.winerun.md.

Evenimentul este organizat de către organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri online - 999.md.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial - milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare