loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018390
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005650
12 iunie, 07:40184

„Mileștii Mici Wine Run” îi invită din nou pe atleți să participe la eveniment

Pe 9 februarie 2020, Combinatul de vinuri „Mileștii Mici” va găzdui o cursă de alergare unică, al cărei traseu trece printr-un orășel subteran  – „Mileștii Mici Wine Run 2020”. Dacă doriți să aflați cum se desfășoară cursele viticole de iarnă în Republica Moldova, înregistrați-vă acum la preț redus. Grăbiți-vă, deoarece numărul de locuri este limitat. 

Prin ce se deosebește cursa „Mileștii Mici Wine Run”?

- „Mileștii Mici Wine Run” se desfășoară la o adâncime de aproximativ 100 de metri, în orășelul subteran al Combinatului cu labirinturi și galerii de păstrare a vinului. Acolo sunt depozitate mii de sticle și butoaie din stejar pline cu vin, precum și celebra Colecție de aur „Mileștii Mici”;

- Participând la cursă, alergătorii își pot petrece timpul într-un mod activ și util, se pot alege cu medalii pentru rezultate remarcabile la competiție  și pot lua parte la degustarea celor mai bune soiuri de vinuri moldovenești;

- Distanța de 10 km este potrivită atât pentru atleții profesioniști, cât și pentru sportivii amatori;

- Din moment ce această cursă este parțial distractivă, pe traseu sunt instalate puncte de animație, care îi familiarizează pe atleți cu tradițiile și cultura Moldovei.

Iar între timp, până vine iarna, aveți posibilitatea să vă pregătiți pentru „ Mileștii Mici Wine Run” participând la cursa de vară de tip trail, al cărei traseu trece printre podgorii – „Purcari Wine Run”, care va avea loc pe 24 august 2019. Au rămas doar câteva locuri! Înregistrați-vă pe site-ul purcari.winerun.md.

Evenimentul este organizat de către organizația sportivă Sporter și cel mai mare panou de anunțuri online - 999.md.

Mai multe informații despre eveniment pot fi găsite pe site-ul oficial - milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare