loading...

Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 января, 11:14170
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 ноября, 12:265510
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 октября, 16:265350
24 ноября, 11:35359

5 motive să-ți iei adidașii și să participi la cursa online RUNdemia

Anul acesta, întreaga lume a trecut la formatul online. La fel și competițiile sportive. Sporter n-a putut să nu se implice și a organizat în luna iulie primul maraton online din Moldova – RUNdemia. Dar acest sezon de alergare nu s-a terminat încă. Ultima cursă online din acest an – RUNdemia 2.0, a început ieri.

Unii participanți și-au încărcat deja primele track-uri. Dacă mai stai pe gânduri, să participi sau nu, iată 5 motive pentru care n-ar trebui să ratezi RUNdemia 2.0 din această toamnă.

1. Ai ocazia să câștigi o medalie. La RUNdemia, poți obține o medalie, chiar dacă nu ești deloc atlet, n-ai mai alergat până acum și nu te-ai antrenat. Tot ce trebuie să faci este să alergi 10 km într-o săptămână și medalia e a ta. Nu e mult, doar 1 km și ceva pe zi – probabil că mergi pe jos distanțe mult mai mari! Medalia e nouă și s-ar privi minunat în colecția ta.

2. Poți câștiga o pereche de adidași și alte cadouri. De data aceasta, RUNdemia oferă nu numai medalii și cadouri celor care vor alerga cel mai mult, dar mai pune în joc și niște adidași de la Puma! Câștigătorul va fi tras la sorți din rândul tuturor participanților. Adică, poți câștiga chiar tu!

3. Vei avea un motiv în plus ca să te ridici de pe canapea și să ieși din casă, acum cât mai avem vreme frumoasă sau cât nu ne-au băgat în carantină totală. În același timp, vei putea lupta cu lenea sau chiar vei pierde câteva kilograme care îți îngreunează existența. Vezi că obții doar avantaje?

4. Vei deveni un exemplu de urmat pentru copiii tăi, prietenii, colegii și rudele tale. Vei putea povesti tuturor cu mândrie cum ai participat la maratonul online. Și chiar le vei putea demonstra captura clasamentului unde este înscris numele tău.

5. Va fi cea mai frumoasă amintire a ta din anul 2020. Acest an nu prea ne-a răsfățat cu evenimente pozitive, dar participarea la RUNdemia cu siguranță va fi ceva de care să-ți amintești cu drag.

Așadar, ajunge să tot stai pe gânduri și să inventezi scuze — participă la cursă! Accesează www.rundemia.md și înregistrează-te. Grăbește-te, au mai rămas doar 25 de sloturi disponibile.

infoline: 076769990

0
Похожие новости