loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262360
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262720
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:244060
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263700
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535270
22 octombrie, 19:02201

After movie-ul primului maraton Chișinău online

În sfârșit! After movie-ul primului maraton Chișinău online e gata și vi-l putem arăta! Această cursă neobișnuită va rămâne pentru mult timp în memoria noastră, dar sperăm că și voi ați păstrat amintiri frumoase.

Anul 2020 a fost o adevărată provocare pentru noi: pandemie, carantină, evenimente sportive amânate și anulate unul după altul. Dar evenimentele noastre nu sunt despre un anumit loc sau moment, ele sunt despre participanții noștri. Noi n-am putut să-i privăm de cea mai importantă sărbătoare, de dragul căreia mulți obișnuiau să vină acasă. De aceea am decis să organizăm în premieră Maratonul Chișinău online, astfel încât să poată participa oricine!

Pe 27 septembrie, mii de alergători din Moldova și din întreaga lume au ieșit la alergat. Vă mulțumim că ați fost alături de noi în acea zi, că ați fost receptivi și ne-ați trimis videoclipurile dvs. Ați ridicat Maratonul Chișinău la un nou nivel și l-ați făcut cu adevărat internațional!

În acest scurt videoclip, noi am încercat să încadrăm cele mai frumoase momente. Priviți și partajați cu prietenii. Ne revedem la maratonul din 2021!

0
Noutați asemănătoare