loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262360
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262720
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:244060
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263700
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535270
25 septembrie, 13:26370

Aheel, un dispozitiv inteligent care te va învăța să alergați fără a-ți trauma articulațiile

Salutare tuturor amatorilor de sport! :) Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

Este greu să înveți să controlezi poziția tălpii, dar se poate de învățat. Există două căi. Prima cale, să-ți găsești un antrenor care să-ți amintească întotdeauna acest lucru. Și a doua metodă – să utilizezi Aheel, un dispozitiv inteligent care te va învăța să alergați fără a-ți trauma articulațiile.

Acesta este un branț foarte subțire și ușor, cu doi senzori ultrasensibili. Unul este amplasat în față și unul pe călcâi. Senzorii măsoară în timp real cum aterizează piciorul în timp ce alergi. Dacă alergătorul lovește cu călcâiul când aleargă, Aheel produce un sunet puternic. Aceasta înseamnă că genunchii, spatele și șoldurile sunt expuși riscului de traumatizare – este urgent nevoie să-ți schimbi tehnica de alergare.

Branțul se așează sub branțul inițial al pantofului și nu se simte deloc. Funcționează pe o baterie AAA timp de 3 luni. Acest timp este suficient pentru a învăța să alergi fără traumatisme și pentru a-ți proteja genunchii.

Abonează-te la pagina Aheel de pe FB și urmărește lansarea acestui gadget! :)

0
Noutați asemănătoare