loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:556200
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0018390
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:005650
30 iulie, 13:53367

Cum poți ajunge la cursa cu obstacole Glodiator MUD RACE 2019

Vine ultima luna de vară, iar odată cu ea vine și Glodiator MUD RACE 2019-  singura cursa cu obstacole din Republica Moldova. Competiția se va desfășura duminică, 4 august și presupune un traseu de 5 km de-a lungul căruia alergătorii vor fi nevoiți să depășească tot felul de obstacole: noroi, sârmă ghimpată, foc, diguri din anvelope, mormane de pământ etc. De asemenea, în aceeași zi va avea loc competiția cu obstacole dedicată copiilor - Kids Glodiator MUD RACE 2019. 

 Adrenalină, risc, distracție și muult noroi - iată ce vă așteaptă duminică pe traseul motocross de la Schinoasa. 

Puteți ajunge la eveniment cu următoarele transporturi publice:

  • autobuzul 11;

  • microbuzul 124;

  • troleibuzul 35;

În cazul în care veți utiliza mașina personală, iată harta traseului din centrul orașului până la motocross:
 "> 

">

Teritoriul dispune de locuri de parcare gratuite. 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție, iar participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/register

sursa glodiator.md
0
Noutați asemănătoare