loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
30 iulie, 13:53158

Cum poți ajunge la cursa cu obstacole Glodiator MUD RACE 2019

Vine ultima luna de vară, iar odată cu ea vine și Glodiator MUD RACE 2019-  singura cursa cu obstacole din Republica Moldova. Competiția se va desfășura duminică, 4 august și presupune un traseu de 5 km de-a lungul căruia alergătorii vor fi nevoiți să depășească tot felul de obstacole: noroi, sârmă ghimpată, foc, diguri din anvelope, mormane de pământ etc. De asemenea, în aceeași zi va avea loc competiția cu obstacole dedicată copiilor - Kids Glodiator MUD RACE 2019. 

 Adrenalină, risc, distracție și muult noroi - iată ce vă așteaptă duminică pe traseul motocross de la Schinoasa. 

Puteți ajunge la eveniment cu următoarele transporturi publice:

  • autobuzul 11;

  • microbuzul 124;

  • troleibuzul 35;

În cazul în care veți utiliza mașina personală, iată harta traseului din centrul orașului până la motocross:
 "> 

">

Teritoriul dispune de locuri de parcare gratuite. 

Glodiator Mud Race 2019 se află la cea de-a doua ediție, iar participanții pot intra în cursă atât de sine stătător, cât și în echipe de 4 persoane.  

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra accesați site-ul oficial al evenimentului: https://glodiator.md/ro/register

sursa glodiator.md
0
Noutați asemănătoare