loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:261070
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:242450
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:262190
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:533510
27 noiembrie, 15:46262

Cum s-a desfășurat Glodiator Mud Race 2019. Video oficial

Și iată, atunci când toți „glodiatorii” au reușit, în sfârșit, să-și curățe echipamentul de noroi, e timpul să ne aducem aminte cum a fost - să participi la Glodiator Mud Race 2019. Asta a însemnat să alergi prin noroi, să te târăști prin noroi, să te cufunzi în noroi, să-ți pierzi încălțămintea și să te depășești pe tine însuți. Nu putem reda în cuvinte prin ce au trecut participanții, dar, în schimb, o puteți vedea în video-ul oficial.


P.S. În acest an au devenit adevărați „glodiatori” nu doar sportivii maturi, dar și cei mai tineri amatori ai curselor cu obstacole.

sursa glodiator.md
0
Noutați asemănătoare