loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558370
28 februarie, 11:30281

Cum s-a desfășurat Mileștii Mici Wine Run 2020. Video oficial

Nu vom înceta să spunem că Mileștii Mici Wine Run este unul dintre cele mai „clasice” evenimente sportive din Republica Moldova. De ce? Hai să trecem în revistă cele mai vii momente din cadrul acestuia: mult vin, fețe zâmbitoare, muzică și dansuri populare unde nu te-ai uita. Toate acestea reprezintă o sărbătoare clasică moldovenească!

Dacă ești curios să descoperi cum e posibil să faci sport, să savurezi din cele mai delicioase vinuri, să respecți tradițiile și să întâmpini oaspeți de peste hotare, toate în același timp, privește aftermovie oficial Mileștii Mici Wine Run 2020. Cei care au participat își vor împrospăta impresiile și se vor avea șansa să se revadă în video.

Dacă vrei și tu să fii parte a video-ului oficial Mileștii Mici Wine Run, hai cu noi în ediția anului viitor! Înregistrarea deja este deschisă pentru Mileștii Mici Wine Run 2021.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare