loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:2950
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:14170
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:242550
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265510
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:265350
4 noiembrie, 12:26551

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive.

Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

Pentru a participa la cursa RUNdemia 2.0:

1. Înscrie-te acum pe site-ul rundemia.md taxa de intrare! Grăbește-te, data trecută toate sloturile s-au epuizat foarte repede.

2. În perioada 23-29 noiembrie ieși la alergat. Poți opta pentru altă rută, alt timp și alt loc. Privește RUNdemia cu alți ochi!

3. Dacă vei alerga 10 km într-o singură cursă sau într-o săptămână, vei obține o nouă medalie. Iar dacă vei alerga mai mult și vei deveni câștigătorul absolut al cursei sau primul din categoria ta de vârstă, vei obține și un loc pe podium!

4. După fiecare alergare, trimite-ne rezultatele curselor tale sub forma unei capturi de ecran din trackerul GARMIN sau STRAVA, precum și o poză sau un selfie cu tine în timp ce alergi.

Deci, dacă ești gata să accepți această provocare, accesează rundemia.md și începe să te gândești la un nou traseu!

RUNdemia 2.0 ia startul! Mai puțin de vorbit, mai mult de fugit!

0
Noutați asemănătoare