loading...

Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

30 decembrie, 08:511500
Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

18 decembrie, 14:221490
19 noiembrie, 15:41183

Datorită UE, tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului au participat la Chișinău Marathon 2019

Tinerii din localitățile de pe ambele maluri ale Nistrului, în care, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, au fost reparate școlile sportive, au putut participa la „Chișinău Marathon 2019”.

Este vorba despre aproximativ 100 de copii, adolescenți și antrenori ai școlilor sportive de pe malul drept. Organizația Sporter a declarat în mod repetat caracterul internațional al evenimentelor sale și dorința de a consolida colaborarea și încrederea între locuitorii celor două maluri ale Nistrului.

Astfel, în luna august, în cadrul pregătirilor pentru maraton, organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău” au desfășurat un antrenament de alergare la Tiraspol. Sporter este foarte interesat și depune mult efort pentru ca toate evenimentele sale să fie la fel de accesibile atât pentru locuitorii de pe malul drept, cât și de pe cel stâng al Nistrului. Colaborarea cu programul european de consolidare a încrederii este un exemplu primordial în acest sens.

UE a sprijinit organizarea „Maratonului Internațional Chișinău” prin intermediul „Platformei pentru Educație și Sport” creată în cadrul Programului UE „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”. 

Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, care este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către PNUD, contribuie la procesul de consolidare a încrederii între locuitorii celor două maluri ale Nistrului prin implicarea reprezentanților comunităților locale, agenților economici și a societății civile în proiectele comune pentru dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea infrastructurii sociale.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare