loading...

#diez se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter

9 decembrie, 11:49360
Aqua unIQa se pregătește pentru cursa Maratonul de Crăciun by Naturalis

Se apropie acele zile în care și cei mari, și cei mici se bucură și se încarcă de emoții magice. Aqua unIQa îți propune să întâmpini sărbătorile într-un mod neobișnuit - participând la Maratonul de Crăciun by Naturalis, care se va desfășura pe 22 decembrie, în PMAN

27 noiembrie, 10:12780
19 noiembrie, 15:4195

Datorită UE, tinerii de pe ambele maluri ale Nistrului au participat la Chișinău Marathon 2019

Tinerii din localitățile de pe ambele maluri ale Nistrului, în care, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, au fost reparate școlile sportive, au putut participa la „Chișinău Marathon 2019”.

Este vorba despre aproximativ 100 de copii, adolescenți și antrenori ai școlilor sportive de pe malul drept. Organizația Sporter a declarat în mod repetat caracterul internațional al evenimentelor sale și dorința de a consolida colaborarea și încrederea între locuitorii celor două maluri ale Nistrului.

Astfel, în luna august, în cadrul pregătirilor pentru maraton, organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău” au desfășurat un antrenament de alergare la Tiraspol. Sporter este foarte interesat și depune mult efort pentru ca toate evenimentele sale să fie la fel de accesibile atât pentru locuitorii de pe malul drept, cât și de pe cel stâng al Nistrului. Colaborarea cu programul european de consolidare a încrederii este un exemplu primordial în acest sens.

UE a sprijinit organizarea „Maratonului Internațional Chișinău” prin intermediul „Platformei pentru Educație și Sport” creată în cadrul Programului UE „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”. 

Programul „Susținerea Măsurilor de Promovare a Încrederii”, care este finanțat de Uniunea Europeană și implementat de către PNUD, contribuie la procesul de consolidare a încrederii între locuitorii celor două maluri ale Nistrului prin implicarea reprezentanților comunităților locale, agenților economici și a societății civile în proiectele comune pentru dezvoltarea afacerilor și îmbunătățirea infrastructurii sociale.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare