loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:2950
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:14170
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:242550
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265520
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:265350
1 decembrie, 13:14438

Ediția de toamnă a maratonului online RUNdemia s-a încheiat

Cea de-a doua ediție a cursei online RUNdemia s-a încheiat. Timp de 7 zile, alergătorii din Chișinău și din alte orașe ale Moldovei au reușit să depășească 8014 km. 

Organizatorii au pregătit pentru participanții celui de-al doilea sezon noi medalii și noi categorii de câștigători. De această dată, au fost determinați nu doar campionii absoluți, ci și cei mai buni alergători din categoriile de vârstă. 

Recordmani în rândul bărbaților au devenit:

1. Anatolie Baractari - 404,04 км.

2. Evgenii Ostapciuc - 340,03 км.

3. Vitali Crupenencov - 330,30 км.

În rândul femeilor, cele care au stabilit recorduri se numesc:

1. Cotelea Inga - 189,03 км.

2. Rusu Alina - 171,25 км.

3. Veronica Birsan - 150,18 км.

Urmând acest link, veți afla și numele câștigătorilor din categoriile de vârstă https://rundemia.md/rating2 .

Fiecare participant care a alergat 10 km va primi o medalie. Pe primii trei dintre bărbați și femei îi așteaptă cadouri din partea organizatorilor și a partenerilor cursei — seturi de la Traumeel S®, genți, umbrele și băuturi energizante de la Redbull. Sportivii care au cucerit locurile de frunte primesc premiile mari puse în concurs — certificate de la Puma în valoare de 2 000 de lei, cupa RUNdemia, cadouri de la Traumeel S® și Redbull.

Vă reamintim că RUNdemia este primul maraton online din Moldova. Ideea acestei competiții constă în alergarea pentru rezultat, dar nu contra cronometru. Participanții au la dispoziție 7 zile pentru a alerga cât mai mulți kilometri posibil. Toți cei care au reușit să depășească distanța de 10 km primesc o medalie.

Prima ediție a cursei a avut loc în vara acestui an. Atunci la competiție au participat 217 sportivi, care au alergat 10 886,64 km într-o săptămână.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare