loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 апреля, 14:554250
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 марта, 08:0015270
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 марта, 16:373440
29 сентября, 04:55441

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

 

La competiție vor participa alergători amatori și sportivi profesioniști din Moldova și alte 50 de țări. Aceștia urmează să concureze pe 4 distanțe selectate din timp: „5 km by Herbalife”, „10 km by Naturalis”, „21 by Technosoft” sau „42 km by #BeActive”.

 

Startul general al curselor este programat pentru ora 9:00. Cu cinci minute mai devreme, la ora 8:55, va fi anunțat startul pentru sportivii în scaune rulante și asistenții lor, care vor concura în cadrul categoriei „Marathon for All”.

 

Astăzi, în cadrul „Chișinău Marathon”, va avea loc și cursa distractivă de familie „Fun Run by Iute Credit”, la care poate participa orice doritor. Toți participanții vor primi cadou un tricou de marcă cu logo-ul „Chișinău International Marathon”. Participarea la cursă este gratuită!

 

Reamintim, în legătură cu desfășurarea competiției de astăzi, în oraș vor fi blocate mai multe străzi. Mai multe detalii puteți afla aici.

 

Cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” va încheia Săptămâna Europeană a Sportului din Moldova. Aceasta este o mișcare anuală pe scară largă, lansată cu scopul popularizării sportului și a activităților fizice în rândul europenilor. În cadrul acestei mișcări, în majoritatea țărilor europene se desfășoară diferite competiții, festivaluri, evenimente culturale și sportive pentru toți doritorii. Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului a început la 23 septembrie și se va încheia astăzi, 30 septembrie.

 

Organizatorii acestui festival sportiv îi invită pe toți la cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău” pentru a participa la cursa distractivă gratuită „Fun Run by Iute Credit”, pentru a-i susține pe participanți sau pentru a petrece ultima zi din weekend într-o atmosferă sportivă!

 

Competiția va putea fi urmărită și live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook. Transmisiunea în direct va începe la 29 septembrie, ora 8:15.

 

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

источник Marathon.md
0
Похожие новости