loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55690
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005070
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001350
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501820
23 decembrie, 15:13555

La Chișinău s-a desfășurat cursa de caritate Maratonul de Crăciun

Duminică, 22 decembrie, orașul Chișinău a găzduit din nou cursa festivă „Maratonul de Crăciun by Naturalis”. Participanții nu numai că au alergat 3 km și au colectat cadouri de Anul Nou, dar și au făcut o faptă bună.

„Maratonul de Crăciun” este o cursă costumată pentru întreaga familie, care are loc la Chișinău pentru a șaptea oară. Conform tradiției, strada principală a orașului - bulevardul Ștefan cel Mare, a servit drept pistă de alergare pentru participanți. Iar întrucât cursa a fost festivă, niciunul dintre alergători nu a rămas fără cadouri. Special pentru ei, în loc de pit-stopurile obișnuite, au fost organizate pit-stopuri cu cadouri.

Înainte de start, cu un cuvânt de salut a evoluat Andrea Cuzyova, reprezentanta rezidentă adjunctă a PNUD în Republica Moldova, care le-a urat participanților mult succes la cursă. Anul acesta, „Maratonul de Crăciun by Naturalis” a devenit parte a programului european „Măsuri pentru consolidarea încrederii”.

La linia de finiș, fiecare participant a primit câte o medalie comestibilă sub formă de prăjitură tradițională de Crăciun. Așa cum principala condiție de participare a fost costumul de carnaval, mulți dintre alergători au venit deghizați în eroii lor preferați, unele costume fiind inventate chiar de ei. Cei mai originali și creativi au fost premiați de către partenerii evenimentului.

Mulți participanți la „Maratonul de Crăciun” s-au convins încă o dată că această cursă nu este doar un eveniment sportiv distractiv, ci și o metodă excelentă de a petrece timpul cu copiii și de a-i învăța să facă fapte bune.

În fiecare an, „Maratonul de Crăciun” ajută copiii nevoiași. De data aceasta, taxele de participare au fost colectate pentru Vlad Pânzari, un băiețel de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală. Banii adunați vor fi destinați pentru reabilitarea lui. 

Organizatorii „Maratonului de Crăciun” le sunt recunoscători pentru ajutorul acordat în organizarea evenimentului:

Partenerului titular – marca populară de sucuri și nectare naturale din Moldova Naturalis.

Partenerilor oficiali: apa Aqua Uniqa, compania de creditare CreditPrime, preparatul antiviral Engystol, producătorul de bastonașe dulci Sănduța, ceaiul Tess, compania de asigurări Donaris, rețeaua de librării Librarius, compania Technosoft.

Partenerilor media: posturile de radio Muz FM și „Русское радио”, portalurile informaționale point.md, știri.md, diez.md, portalul informațional și de divertisment Afisha.md.

De asemenea, organizatorii îi mulțumesc companiei Partystore.md pentru costumele oferite prezentatorilor evenimentului.

Cursa caritabilă „Maratonul de Crăciun” a fost organizată de către organizația sportivă Sporter, forumul pentru femei mama.md, precum și de cel mai mare panou de anunțuri online din Moldova - 999.md.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul Uniunii Europene, în cadrul programului PNUD „Măsuri pentru consolidarea încrederii”.

sursa craciun.md
0
Noutați asemănătoare