loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:558370
27 martie, 08:25821

Până la startul Chisinau International Marathon 2020 au rămas fix șase luni

Doar șase luni ne despart de cea mai mare competiție de alergare din țară – cel de-al șaselea Maraton Internațional Chișinău. Pe 27 septembrie 2020, mii de participanți din Moldova și din alte țări se vor aduna în Piața Marii Adunări Naționale pentru a-și parcurge distanța pe străzile principale din capitală. Devino unul dintre ei. Înregistrează-te la Chișinău International Marathon 2020 la cele mai mici prețuri!

Distanțe:

— Maraton (42 km 195 m);

— Semimaraton (21 km 0975 m);

— 10 km;

— 5 km;

– Fun Run (1,5 km)

Avantajele înregistrării timpurii:

— prețurile sunt cele mai mici;

—100% garanție că vei participa la competiție, deoarece numărul de locuri este limitat;

— motivație pentru antrenamente regulate;

— timp suficient pentru o pregătire corespunzătoare.

Reamintim că sâmbătă, 26 septembrie, în cadrul Maratonului Internațional Chișinău, se va desfășura seria de curse competitive pentru tinerii sportivi, KIDS RUN DAY. Mai multe detalii despre cursa pentru copii le găsiți pe site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/.

Nu rata șansa – profită de avantajele înregistrării timpurii pentru a intra pe lista participanților la Chișinău International Marathon 2020.

sursa Marathon.md
0
Noutați asemănătoare