loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262360
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262720
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:244050
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263700
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535270
25 septembrie, 14:24405

Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile


În această duminică, 27 septembrie, Moldova va găzdui Maratonul Chișinău într-un format virtual.

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă. De asemenea, organizatorii amintesc că este necesar să mențineți distanța.

În mod tradițional, cursa va începe la ora 9:00. La ora 8:50, pe pagina Online Chisinau International Marathon 2020 va avea loc o transmisie live, unde fondatorul Maratonului Chișinău, Dmitri Voloșin, va deschide cursa.

“Pandemia a făcut schimbări în toate sferele vieții, inclusiv în sport. Mulți au pierdut ocazia de a participa la competițiile deja îndrăgite, inclusiv la Maratonul Chișinău. Dar noi ne dorim ca sărbătoarea să aibă loc, așa că îi îndemnăm pe toți să susțină maratonul, alergând una dintre distanțele accesibile. Îmbrăcați tricourile, postați poze, partajați-vă rezultatele! Chiar dacă suntem separați, vom petrece această zi împreună!”, spune Dmitri Voloșin.

Organizatorii subliniază evenimentul se va desfășura într-un format virtual. Participarea este gratuită. Participanții pot trimite video-uri din timpul cursei la adresa event@sporter.md. În plus, în parcurile „Valea Morilor” și „Valea Trandafirilor” vor fi prezenți cameramanii și fotografii de la Simpals, care îi vor filma și fotografia pe alergătorii care au decis să susțină Maratonul Chișinău.

Alăturați-vă și voi! Ieșiți la alergat în această duminică pentru a susține Maratonul Chișinău. Luăm startul la ora 9:00.

Infoline: 079151999

0
Noutați asemănătoare