loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:554260
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:0015270
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:004120
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:373440
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:235000
16 martie, 08:00412

Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului în RM

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

Procedura de redirecționare este una foarte simplă și nu necesită investiții sau cheltuieli adăugătoare. Ideea constă în faptul că statul primește 98% din impozitul pe venit, pe care deja l-ați achitat, iar cele 2% sunt transferate organizației selectate de dvs.

Pentru a încuraja dezvoltarea sportului în țara noastră, trebuie doar să înscrieți codul fiscal al AO „Sporter”, 1013620009909, în subsecțiunea legii cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit”, din declarația impozitului pe venit. Puteți depune și completa declarația fiscală la Inspectoratul Fiscal de Stat (FISC). Aflați mai multe detalii cu privire la prevederea „redirecționării celor 2%” pe site-ul crjm.org.

Toate donațiile către organizația „Sporter” vor fi folosite pentru realizarea activităților publice sportive pentru adulți și copii, precum și pentru dezvoltarea proiectelor noi.

„Sporter” este o organizație publică non-guvernamentală, care, deja de 7 ani, organizează în Moldova evenimente sportive de alergare, ciclism, triatlon, înot în apă deschisă. Printre evenimentele cele mai importante se numără: Chișinău International Marathon, Chișinău Criterium, Sea Mile, Triathlon Triumph, Rubicon și seria de curse Wine Run. Unele dintre ele au obținut statutul de competiție internațională.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare