loading...

Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 октября, 16:26970
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 сентября, 14:242300
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 сентября, 13:262040
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 сентября, 18:533340
16 марта, 08:00988

Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului în RM

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

Procedura de redirecționare este una foarte simplă și nu necesită investiții sau cheltuieli adăugătoare. Ideea constă în faptul că statul primește 98% din impozitul pe venit, pe care deja l-ați achitat, iar cele 2% sunt transferate organizației selectate de dvs.

Pentru a încuraja dezvoltarea sportului în țara noastră, trebuie doar să înscrieți codul fiscal al AO „Sporter”, 1013620009909, în subsecțiunea legii cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit”, din declarația impozitului pe venit. Puteți depune și completa declarația fiscală la Inspectoratul Fiscal de Stat (FISC). Aflați mai multe detalii cu privire la prevederea „redirecționării celor 2%” pe site-ul crjm.org.

Toate donațiile către organizația „Sporter” vor fi folosite pentru realizarea activităților publice sportive pentru adulți și copii, precum și pentru dezvoltarea proiectelor noi.

„Sporter” este o organizație publică non-guvernamentală, care, deja de 7 ani, organizează în Moldova evenimente sportive de alergare, ciclism, triatlon, înot în apă deschisă. Printre evenimentele cele mai importante se numără: Chișinău International Marathon, Chișinău Criterium, Sea Mile, Triathlon Triumph, Rubicon și seria de curse Wine Run. Unele dintre ele au obținut statutul de competiție internațională.

источник sporter.md
0
Похожие новости