loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:2940
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:14170
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:242550
Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:265510
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:265350
2 noiembrie, 14:06527

Rundemia 2.0 deschide sezonul de toamnă al medaliilor

În perioada 23-29 noiembrie, în Moldova se va desfășura ediția de toamnă a maratonului online RUNdemia. Amatorii sportului vor avea parte de o săptămână de alergare și medalii noi în acest sezon.

Întrucât în toată țara și în toată lumea sunt impuse restricții asupra evenimentelor de masă, inclusiv cele sportive, organizația Sporter a decis să desfășoare încă o cursă inofensivă, RUNdemia 2.0. Astfel, toți doritorii vor mai putea participa la o cursă în acest an, vor putea simți sentimentul de competiție și vor primi o medalie binemeritată.

Cursa online RUNdemia este deschisă tuturor – poate participa absolut oricine. Fiecare sportiv care aleargă 10 km va primi o medalie. Iar cei care vor acumula mai mulți kilometri vor concura pentru un loc pe podium.

RUNdemia este diferită de competițiile și maratoanele clasice. Se aleargă nu contra cronometru, ci pentru rezultat. Participanții își aleg singuri traseul, ora de start și distanța dorită. Scopul lor principal este să alerge cât mai mulți kilometri într-o săptămână.

Rapoartele vor fi acceptate sub formă de capturi de pe orice tracker de alergare, cum ar fi Garmin sau Strava. Câștigătorii vor fi selectați pe baza rezultatelor din tabelul de concurs. De această data, câștigătorii vor fi desemnați nu doar în funcție de gen, ci și după categoriile de vârstă.

Reamintim că la ediția de vară a cursei RUNdemia au participat 217 persoane, care au alergat în total 10 886,64 km.


Vă puteți înscrie la cursă, accesând site-ul https://rundemia.md/ro.

Se deschide sezonul autumnal de medalii, prinde înregistrarea. În țară începe Rundemia 2.0!

infoline: 078151999

0
Noutați asemănătoare