loading...

Cum să participi la cursa RUNdemia 2.0?

Anul 2020 nu e prea bogat în competiții. Dar toamna nu este momentul pentru a fi deprimat. Este timpul să câștigi noi medalii sportive. Acceptă provocarea Sporter și RUNdemia! Participă la ediția de toamnă a cursei online RUNdemia 2.0 în perioada 23-29 noiembrie. De data aceasta totul va fi diferit: un nou sezon, o nouă medalie, noi categorii de câștigători.

4 noiembrie, 12:262500
Extinzând hotarele: Maratonul Chișinău, alergat virtual și în India

Duminică, 27 septembrie, s-a încheiat cea mai neobișnuită și mai internațională ediție a Maratonului de la Chișinău — Online Chisinau International Marathon 2020. În această zi, alergătorii în tricourile decorate cu însemnele competiției au putut fi văzuți nu doar la Chișinău, ci și la Ungheni, Bălți, Soroca, în mai multe orașe din Transnistria, în SUA, Italia, România, Grecia și chiar în India.

5 octombrie, 16:262830
Până la startul Online Chisinau Marathon 2020 au mai rămas 2 zile

Puteți susține cel mai mare eveniment sportiv din Moldova oriunde v-ați afla – în țară sau peste hotare, alergând una dintre distanțele selectate. Organizatorii sugerează să purtați un tricou de la edițiile precedente ale maratonului sau de la orice alt eveniment Sporter, pentru a simți că împreună suntem uniți. Fiecare participant își alege singur traseul pentru cursă.

25 septembrie, 14:244120
Aheel, un dispozitiv inteligent

Dacă îți place să alergi, atunci e posibil că ai auzit despre tehnici de alergare traumatice și netraumatice. Pe scurt, aterizarea pe călcâi în timp ce alergați este periculoasă pentru genunchi, spate și articulații.

25 septembrie, 13:263770
Maraton în Moldova! Fără circulație blocată

Duminică, 27 septembrie, locuitorii Republicii Moldova vor fi reuniți de un eveniment unic – Maratonul Internațional Chișinău. În acest an, din cauza restricțiilor, competiția va avea loc online.

16 septembrie, 18:535360
29 noiembrie, 08:001130

Sporter Black Friday — 20% reducere la orice eveniment

Promocodul pentru obținerea reducerii - SPORTER20

Toți cei care doresc să participe la evenimentele sportive din anul 2020 organizate de Sporter, doar de „Black Friday” au ocazia să se înregistreze și să achite costul participării cu o reducere de 20%.

Pentru a obține reducerea, trebuie să utilizați codul promoțional și să achitați taxa de participare ASTĂZI, în momentul înregistrării, până la ora 23:59.

Achitarea taxei de participare poate fi efectuată în unul din următoarele moduri:

- cu ajutorul cardului Visa, Master Card sau „Raduga”, până la ora 23:59;

- prin intermediul terminalelor (QIWI, MMPS, RUNPAY), până la ora 23:59;

- în numerar, la oficiul companiei Simpals, situat pe adresa: Chișinău, str. Calea Orheiului, 28/1, până la ora 18:00.

Reducerile sunt valabile pentru următoarele evenimente sportive:

— Maratonul de Crăciun by Naturalis 2019;

Mileștii Mici Wine Run (Race only);

— Kids Triathlon Triumph;

Triathlon Triumph;

— Glodiator Kids Mud Race;

Glodiator Mud Race;

— Purcari Wine Run;

Kids Run Day;

— Chișinău International Marathon.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare