loading...

  discipline
  • mai mult
  Echipa Sporter vă urează un An Nou fericit!

  Anul Nou este o sărbătoare importantă. Este momentul în care ne oprim și facem bilanțul. Noi, echipa Sporter, ne amintim cât de reușit a fost anul competițional, ce am izbutit să facem și ce încă mai avem de făcut

  30 decembrie, 08:511340
  Donaris Vienna Insurance Group se alătură Maratonului de Crăciun

  Pe 22 decembrie ne întâlnim în Piața Marii Adunări Naționale pentru a crea o atmosferă feerică și plină de emoții împreună cu Donaris Vienna Insurance Group în calitate de partener, care va susține participanții la Maratonul de Crăciun by Naturalis

  18 decembrie, 14:221390
  21 octombrie, 13:58209

  Știri.md te provoacă să intri în cursa nocturnă Hell Run by Naturalis

  Hell Run by Naturalis se apropie, iar știri.md este deja gata să facă față celui mai înfricoșător traseu dintre toate care au existat până acum! În calitate de partener media, portalul Știri.md promite să susțină alergătorii și să contribuie la crearea unei sărbători pe cinste! 

  Știri.md reprezintă o sursă de informare lansată în mediul online în aprilie 2018. Portalul oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

  Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”. Așadar, pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.

  Formatul portalului informațional se diferențiază prin comoditate și accesibilitate. Mai mult, lista de știri are aspectul unui feed de noutăți din rețelele de socializare, pe care o puteți derula la infinit. În partea de sus a site-ului Știri.md, pe lângă tradiționalele categorii Social, Politic sau Economic, sunt plasate cele mai răsunătoare subiecte din Moldova și de peste hotare, în cadrul cărora veți găsi toate știrile la această temă. 

  Categoriile sunt actualizate în permanență, ceea ce facilitează accesul la informația completă referitor la evenimentele sau faptele de ultima oră. De asemenea, în partea dreaptă a site-ului puteți vedea cele mai populare știri din ultimele 24 de ore, ultima săptămână și cele mai citite știri din ultima lună.

  Hell Run reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii, traseul căreia are 4,2 km. Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie 2019, în Grădina Botanică și va începe la ora 18:00. 

  La Hell Run pot participa toți doritorii, singura condiție este să se deghizeze sau să poarte un costum de carnaval. 

  Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://hellrun.md/ro/

  sursa hellrun.md
  0
  Noutați asemănătoare