loading...

Coronavirus, pleacă! VeloHora mă așteaptă

Noi am așteptat cu nerăbdare revenirea VeloHorei și ne-am pregătit mult pentru acest eveniment important. Dar epidemia, carantina și starea de urgență din țară, instituită până pe 15 mai, au făcut propriile ajustări. Siguranța și bunăstarea voastră sunt cele mai importante, de aceea, am convenit să amânăm evenimentul pe o perioadă nedefinită.

3 aprilie, 14:55710
Trezește-te cu Sporter: participă la antrenamente în direct

În fiecare dimineață, la ora 9:00, pe pagina Sporter de pe Facebook și Instagram, vor fi difuzate în direct sesiunile de antrenament “Trezește-te cu Sporter”. Tot ce aveți nevoie este un computer, tabletă sau smartphone cu acces la internet, haine confortabile și un loc unde puteți face mișcare.

26 martie, 08:005100
Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

16 martie, 08:001370
Campionatul Puzzle Day by Castorland 2020 a fost amânat

După înregistrarea oficială în Moldova a unui caz de infecție cu coronavirus de tip nou (COVID-19), autoritățile au interzis organizarea evenimentelor publice de orice fel – competiții sportive, festivaluri, expoziții. În acest sens, cea de-a șaptea ediție a Campionatului de asamblare a puzzle-urilor la viteză, Puzzle Day by Castorland 2020, a fost amânată. Noua dată va fi anunțată în curând. Această măsură este necesară pentru a preveni răspândirea virusului și pentru a proteja siguranța cetățenilor.

10 martie, 16:371410
Cursă de 8 martie în centrul Chișinăului

Cursele organizate cu prilejul sărbătorilor sunt o bună tradiție pentru Sporter. Am organizat ceva de acest gen de Anul Nou, 14 februarie și chiar de Paște, de aceea n-am putut face excepție de 8 martie!

4 martie, 12:232670
VeloHora revine!

Dragi cicliști amatori și profesioniști, avem vești bune pentru voi! Cea mai de amploare plimbare urbană cu bicicletele revine!

1 martie, 18:501830
16 ianuarie, 15:23371

Toate sloturile de degustare pentru Mileștii Mici Wine Run au fost vândute

Cei care doresc să participe la cursa cu cel mai neobișnuit traseu din Europa, Mileștii Mici Wine Run, mai au la dispoziție câteva zile pentru înregistrare. Toate pachetele cu degustare au fost deja vândute, iar pentru opțiunea “10 km Race” au mai rămas doar 30 de locuri.

Dacă vă plac competițiile sportive neobișnuite, atunci trebuie numaidecât să participați la această cursă. Mileștii Mici Wine Run nu constă doar în parcurgerea a 10 km prin galeriile vinicole la adâncimea de 80 m, dar și în degustarea vinurilor moldovenești legendare, care nu o singură dată au participat și au câștigat în cadrul expozițiilor internaționale. În plus, cursa ilustrează tradițiile locale de ospitalitate, pe care cu siguranță că nu le veți uita, precum și oferă posibilitatea de a privi Moldova cu alți ochi.

În acest an, Milestii Mici Wine Run va avea loc pe 9 februarie pe teritoriul combinatului de vinuri de calitate „Mileștii Mici”. Pentru a vă înregistra, accesați acest link: milesti.winerun.md.

Pentru a afla mai multe detalii, accesați site-ul oficial al evenimentului: milesti.winerun.md.

sursa milesti.winerun.md
0
Noutați asemănătoare