loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:551170
În PMAN vor fi pregătite 120 kg de paste

Astăzi, între orele 17:00 și 19:00, pe teritoriul Food Zone by Radler, va avea loc un eveniment culinar tradițional pentru participanții la „Chișinău Marathon” – „Pasta Party by Linella”.

28 septembrie, 11:471150
8 iulie, 05:27392

Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au cucerit argintul la Cupa Mondială

Arcașii Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au cucerit medalia de argint în proba de dublu mixt din cadrul etapei a patra a Cupei Mondiale. Ei au fost învinşi în finala de la Berlin de sud-coreenii Oh Jyn Hyek şi An San cu scorul de 2-6.

Dan Olaru şi Alexandra Mîrca au în palmares un titlu european, câştigat în 2016. Ei au triumfat la Europenele de la Nottingham în aceeaşi probă, cea de dublu mixt.

La individual, Olaru a fost învins în runda a doua de chinezul Ding Yilang, cu 5-6, iar Mîrca a suferit înfrângere în runda a treia în confruntarea cu Jung Dasomi din Coreea de Nord, cu 2-6.

A cincea și ultima etapă a Cupei Mondiale de tir cu arcul se va desfăşura la Moscova, în perioada 6-7 septembrie.

sursa Olympic.md
0
Noutați asemănătoare