loading...

Sporter lansează magazinul online de articole sportive

Conform tradiției, Sporter începe fiecare lună de aprilie cu actualizări și lansări interesante. Iar anul acesta nu este o excepție, pentru că lansăm magazinul online Sporter Shop cu articole sportive și produse în stilul Sporter. Dar haideți să vă povestim un pic mai detaliat despre el.

1 aprilie, 11:4313670
Cum au fost întâlniți jucătorii naționalei Franței la Chișinău

În această după amiază jucătorii echipei naționale a Franței au ajuns la Chișinău unde urmează să joace primul meci de calificare din cadrul EURO 2020. Pe pagina oficială de Twitter a campionei mondiale au fost publicate două fotografii în care Mbappe și Sissoko sunt întâlniți cu pâine și sare.

21 martie, 14:2513610
Dimitriana Surdu a cucerit argintul la Cupa Europei de aruncări

Dimitriana Surdu a cucerit medalia de argint la Cupa Europei de aruncări, care s-a desfășurat în Slovacia. Ea a înregistrat cel mai bun rezultat al sezonului, 17.99 metri, fiind întrecută doar de suedeza Fanny Roos – 18.44. Podiumul la aruncarea greutății a fost completat de maghiara Anita Marton – 17.85.

12 martie, 07:1212090
Avionul care l-a transportat pe Emiliano Sala nu avea autorizaţie

Biroul britanic de anchetă a accidentelor aeriene (AAIB) a stabilit, luni, că avionul care îl transporta pe Emiliano Sala şi care s-a prăbuşit în Canalul Mânecii pe 21 ianuarie, antrenând moartea fotbalistului argentinian, nu era autorizat să opereze zboruri comerciale, informează AFP.

26 februarie, 08:5712470
Fotbaliştii Zimbru Chişinău se reîntorc la antrenamente

Lovitură de teatru la Zimbru Chişinău! Fotbaliştii clubului galben-verde au fost chemaţi la antrenamente pentru a se pregăti pentru noua stagiune a Diviziei Naţionale de fotbal după ce la începutul lunii fuseseră anunţați că pot pleca liberi de contract și fără nicio pretenţie finaciară.

21 februarie, 13:4912790