loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:291410
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:141520
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:244380
18 ianuarie, 21:05290

Au fost anunțate datele cursei de ultramaraton Rubicon 2021

În 2021, cursa de ultramaraton Rubicon va avea loc în perioada 19-21 februarie. Timp de 3 zile, sportivii profesioniști și cei amatori vor depăși etapă după etapă, alergând pe unul dintre legendarele trasee ale cursei.

Traseul complet al ultramaratonului Rubicon 2021 va fi anunțat mai târziu. Cu toate acestea, punctul de plecare al ștafetei este deja cunoscut — Portul Giurgiulești.

Înregistrarea la cursă va începe în zilele următoare.

Urmăriți știrile de pe site-urile Rubicon.run și Sporter.md ca să nu vă scape nicio noutate. Sportivii care se vor înscrie printre primii vor avea parte de o surpriză.

Vă reamintim că Rubicon este o ștafetă de trei zile prin toată țara și reprezintă cea mai grea încercare pentru cei care se numesc alergători de ultramaraton. Sportivii aleargă zi și noapte, pe orice vreme, depășind pe rând raioanele țării.

0
Noutați asemănătoare