loading...

Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 ianuarie, 12:291410
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 ianuarie, 11:141520
Ultramaratonul Rubicon revine

În luna februarie 2021, va avea loc cea mai importantă cursă din Moldova și unul dintre evenimentele cele mai importante din istoria curselor din țară – ultramaratonul Rubicon.

31 decembrie, 16:244400
20 ianuarie, 08:00297

Rubicon 2021: Înregistrarea este deschisă


Ștafeta de ultramaraton Rubicon este cea mai lungă și cea mai dură cursă de alergare din Moldova, pe care doar ultramaratoniștii adevărați o pot cuceri. Adică, oamenii ca tine!


În 2021, cursa Rubicon își schimbă direcția! Alergătorii urmează să depășească 504 km de la sud la nord. Ștafeta va dura 54 de ore și 42 de minute și va trece prin 12 raioane de vest ale țării - de la Cahul pînă la Briceni.


Urmează trei zile de alergare la limita posibilităților, etape dure de noapte și de zi, precum și șansa de a câștiga un premiu. Pentru fiecare etapă, participantul primește o insignă cu stema raionului în care a avut loc etapa. Alergătorii care vor trece prin toate etapele vor aduna întreaga colecție.


Startul cursei -19 februarie în Portul Giurgiulești.

Finishul cursei -21 februarie în piața orașului Briceni.


Înregistrarea este deschisă! Accesează linkul https://rubicon.run/ și înscrie-te la cea mai extremă cursă din anul 2021!

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare