loading...

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

29 septembrie, 04:55820
Urmăriți maratonul LIVE

Duminică, 29 septembrie, în Piața Marii Adunări Naționale se va desfășura cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Mult așteptatul festival sportiv va reuni mii de sportivi din toate colțurile lumii, care urmează să-și depășească distanțele și să concureze pentru titlul de cel mai rapid alergător. Competiția va putea fi urmărită live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook.

27 septembrie, 16:00940
25 iunie, 08:42149

Grăbește-te să te înregistrezi la „Triathlon Triumph” la preț redus

Pe 14 iulie, în parcul „Valea Morilor” din capitală va avea loc cel de-al treilea campionat de triatlon în aer liber la distanța Olimpică – „Triathlon Triumph by BMW i”. Sportivii, care doresc să-și încerce forțele în această disciplină sportivă, mai au timp să se înregistreze la preț redus, deoarece din 2 iulie costul înregistrării va crește.

„Triathlon Triumph by BMW i” este o competiție care combină trei discipline sportive: înot, ciclism și alergare. Campionatul la care pot participa atât sportivii profesioniști, cât și cei amatori, se deosebește prin faptul că proba de înot are loc în apă deschisă.  

În funcție de nivelul de pregătire și de starea fizică, participanții pot alege una dintre cele trei distanțe:

— „Super Sprint”: 400 m de înot, 10 km de ciclism și 2,5 km de alergare;

—  „Olympic”: 1,5 km de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare;

—  „Relay Olympic” (ștafeta): 1,5 km de înot, 40 km de ciclism și 10 km de alergare.

Începând cu data de 2 iulie, costul înregistrării la distanța „Super Sprint” va fi de 750 lei, la distanța „Olympic” - 900 lei, iar la ștafeta „Olympic Relay” - 1800 lei.

Reamintim, în cadrul campionatului va avea loc și competiția pentru copii „Kids Triathlon Triumph”. Tinerii triatloniști urmează să facă față unei curse de înot de 200 de metri, de ciclism de 2,5 km și unei curse de alergare de 1 km. Competiția va avea loc pe 13 iulie în parcul „Valea Morilor” din capitală. Costul participării este de 200 de lei (de pe 2.07 - 300 de lei).

Evenimentul este organizat de către cel mai mare panou de anunțuri gratuite - 999.md, organizația sportivă Sporter, precum și de Federația de Triatlon din Republica Moldova.

Pentru mai multe informații despre evenimentul sportiv, accesați site-ul triumph.md.

sursa sporter.md
0
Noutați asemănătoare