Ronaldinho va ţine prelegeri pentru copii în Columbia

Fostul fotbalist Ronaldinho Gaucho, campion mondial cu echipa Braziliei în 2002, va vizita în luna iunie Columbia unde va susţine mai multe prelegeri în faţa copiilor, se va întâlni cu glorii ale fotbalului local, va juca într-un meci demonstrativ şi va asista la inaugurarea competiţiei Copa America, informează agenţia spaniolă EFE.

22 martie, 08:36200
Conor McGregor l-a invitat pe Zlatan Ibrahimovic alături de el în cuşcă

Zlatan Ibrahimovic, ajuns la 37 de ani, încă nu se gândeşte la retragerea din fotbal, chiar dacă afirmă că are nevoie de doar jumătate de an pentru a fi pregătit de schimbarea domeniului de activitate. Cuvintele au ajuns şi la urechile lui Conor McGregor, care l-a invitat alături de el în cuşcă şi l-a ironizat pe suedez.

22 martie, 07:26780
Ronaldinho împlinește astăzi 39 de ani

"Magicianul" Ronaldinho împlineşte astăzi 39 de ani. Urările pentru starul brazilian au curs în mediul virtual, Adriano și Dani Alves fiind printre printre primii care l-au felicitat pe fostul jucător al Barcelonei.

21 martie, 13:42240
Decizia luată de Juve, în urma acuzațiilor de viol împotriva lui Ronaldo

Organizatorii celui mai important turneu al verii, International Champions Cup, au luat decizia alături de Juventus Torino ca echipa italiană să nu participe la ediția din acest an! Această decizie a fost luată deoarece turneul are loc în Statele Unite și s-a dorit eliminarea riscului ca starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, să fie arestat în urma acuzațiilor de viol!

21 martie, 13:00830
McGregor, replică pentru Ibrahimovic

Campionul luptelor în cuşcă Conor McGregor a avut o replică acidă pentru Zlatan Ibrahimovic, actualul star al lui LA Galaxy, cunoscut pentru duritatea sa de pe teren, dar şi pentru faptul că e un practicant al artelor marţiale.

19 martie, 15:342560
Toni Kroos ar putea fi vândut de Real Madrid

Paris Saint Germain pregăteşte o nouă ofertă de cinci stele. Ultima ţintă a parizienilor este Toni Kroos, pentru care campioana Franţei este gata să ofere 80 de milioane de euro, potrivit catalanilor de la Sport.

19 martie, 15:10310
Neymar, propus de tatăl său la Real Madrid

Neymar pare decis să nu mai joace și sezonul viitor pentru Paris Saint Germain. Spaniolii de la Marca susțin că starul brazilian e foarte tentat să joace din vară la Real Madrid, în condițiile în care Barcelona pare a nu-l mai dori înapoi.

19 martie, 09:28320