Guardiola va deveni cel mai bine plătit antrenor din lume

S-au terminat mai toate campionatele tari şi începe perioada transferurilor. Se sare cu oferte de milioane de euro atât pentru jucători cât şi pentru antrenori. Cu ceea ce i se propune, Guardiola ar deveni cel mai bine plătit antrenor din lume.

21 mai, 11:25140
Neymar a fost nominalizat pentru un premiu, dar a lipsit de la eveniment

Neymar a petrecut alături de cunoscuta solistă Rihanna, duminică seara, în timpul ceremoniei de acordare a trofeelor Uniunii Naţionale a Fotbaliştilor Profesionişti din Franţa (UNFP). Starul brazilian a absentat de la eveniment, deşi fusese nominalizat pentru titlul de cel mai bun jucător al sezonului în Ligue 1, care a revenit colegului său Kylian Mbappe.

21 mai, 07:20940
Zinedine Zidane pregătește revoluția la Real Madrid

Real Madrid a avut parte de un sezon dezastruos, iar Zinedine Zidane pregătește o adevărată revoluție la clubul de pe ”Santiago Bernabeu”. ”Galacticii” sunt pregătiți să se despartă de trei nume importante din lotul lui Florentino Perez.

20 mai, 10:18180
Un nou premiu pentru Messi

Lionel Messi a mai primit un premiu, dar de această dată unul care nu recompensează performanțele sportive. Starul Barcelonei a primit "Creu de Sant Jordi" (crucea Sfântului Gheorghe), una dintre cele mai mari distincții civile acordate de provincia Catalunya, depășită doar de Medalia de aur a "Generalitat de Catalunya".

17 mai, 10:41380
Iker Casillas, adio fotbal, după infarctul suferit

Iker Casillas ar putea să se retragă din fotbal, după infarctul suferit pe 1 mai, la antrenament. Cel puțin așa lasă de înțeles președintele lui FC Porto, care susține că echipa caută deja înlocuitor.

16 mai, 12:32280
Atac furibund la adresa lui Novak Djokovic

Australianul Nick Kyrgios a lansat un atac furibund la adresa lui Novak Djokovic, liderul autoritar din tenisul masculin, în cadrul unui interviu realizat la Roma, pentru No Challenges Podcast.

16 mai, 08:17360
Maria Șarapova s-a retras de la Roland Garros

Maria Șarapova, fostă numărul 1 mondial, a anunțat că nu va participa la turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Jucătoarea din Rusia şi-a reluat recent antrenamentele după o operaţie la umărul drept, dar nu este complet refăcută.

16 mai, 08:14490