loading...

Detalii despre condiţia actuală a lui Michael Schumacher

Jean Todt (73 de ani), directorul companiei Ferrari, a luat parte la un tribut dedicat lui Michael Schumacher (50 de ani) din cadrul Festivalului de Viteză de la Goodwood. Acesta a dezvăluit, pentru Daily Express, detalii despre condiţia actuală a fostului campion Formula 1.

12 iulie, 14:17272
Cum a fost surprinsă Maria Şarapova în Italia

Maria Şarapova (80 WTA, 32 de ani) se bucură din plin de vacanţa neaşteptată ivită în urma prezenţei sale la Wimbledon. Tenismena din Rusia se relaxează în Italia, acolo a fost surprinsă de fotografi în timp ce era la plajă.

12 iulie, 11:362163
Lui Neymar nu-i pasă de amenda uriașă primită

Neymar a devenit copilul problemă de la PSG. Starul brazilian nu mai vrea să se prezinte la antrenamentele parizienilor, după ce și-a manifestat de mai multe ori intenția de a se întoarce la Barcelona. Chiar dacă a primit o amendă uriașă, atacantul de 27 de ani se distrează în continuare la...volei pe plajă și, dacă tot a ajuns pe plajă, a jucat și fotbal-volei.

11 iulie, 12:41250
Un fotbalist oferă o sumă impresionantă pentru a-și recupera câinele

Daniel Sturridge nu se lasă până nu-și recuperează câinele care i-a fost furat. Atacantul de 29 de ani a lansat chiar mai multe filmulețe pe rețelele de socializare, în care susține că plătește oricât pentru micuțul patruped, Lucci, din rasa pomeranian, de care atacantul este foarte atașat.

11 iulie, 12:14240