loading...

Redirecționați 2% din impozitul pe venit pentru dezvoltarea sportului RM

Fiecare cetățean al Republicii Moldova poate contribui la dezvoltarea sportului pentru amatori la nivel de țară. Pentru aceasta, puteți folosi prevederea cu privire la „redirecționarea cotei de 2% din impozitul pe venit” (care, oricum, este deja achitat) și să donați cota organizației „Sporter”, pentru a susține proiectele sale.

26 February, 13:07770
Traumeel: cum să alergi un ultramaraton fără leziuni și inflamații

Competițiile serioase precum ultramaratonul Rubicon sunt o adevărată încercare pentru ligamentele, tendoanele și articulațiile sportivilor. 14 ingrediente naturale din compoziția Traumeel vă vor ajuta să faceți față disconfortului în timpul alergării, să vă vindecați rapid în urma entorselor și traumatismelor.

28 January, 12:291850
Apa OM va sprijini participanții la cursa Rubicon 2021

Pe 19 februarie va lua startul Rubicon – cea mai extremă cursă din Moldova. Timp de trei zile, sportivii, în limitele capacităților lor, vor cuceri etapă cu etapă, kilometru cu kilometru. Apa „OM”, partenerul oficial al cursei, îi va ajuta să-și mențină forța și echilibrul de apă pe toată durata cursei.

27 January, 11:141940
21 July, 08:084936

Roxy este noua campioană a Moldovei la volei pe plajă feminin

roxy, campionatului moldovei
Ediţia 2015 a Campionatului Moldovei la volei pe plajă feminin s-a disputat pe terenul special amenajat al clubului sportiv Victoria, din sectorul Râşcani. Contrar aşteptărilor, în competiţii s-au înscris puţine echipe, doar 8, ceea ce a redus mult din spectacol.


În prima zi de concurs au fost jucate meciurile rundei preliminare, duminică au avut loc semifinalele, finala mică şi partida decisivă pentru titlu.

În primul meci din semifinale, formaţia Speranţa, alcătuită din Elizaveta Suslov şi Marina Bahov, a surclasat cu scorul de 2-0 lotul de la Femina, compus din Cristina Manoila şi Anastasia Bordeniuc.

În altă semifinală, echipa Roxy, formată din Polina Idjilov şi Ana Maria Scutari, a dispus cu acelaşi scor de formaţia USM, în componenţa căreia au evoluat Ecaterina Arabadji şi Patricia Spoiala.

În meciul pentru medaliile de bronz, voleibalistele de la USM au învins lotul de la Femina cu scorul de 2-0.

În meciul principal, formaţia Roxy a jucat cu Speranţa. Primul set a fost egal, ambele componenţe fiind aproape de reuşită. Treptat, experienţa şi-a spus cuvântul şi duetul alcătuit din Polina Idjilov şi Ana Maria Scutari a luat primul set cu scorul de 21-19. În partea a doua a jocului, Elizaveta Suslov de la Speranţa s-a resimţit din cauza căldurii insuportabile şi împreună cu colega sa Marina Bahov, au cedat al doilea set cu 16-21. Astfel, echipa Roxy a învins şi a intrat în posesia titlului naţional la volei pe plajă.

Polina Idjilov, voleibalistă:
Mi s-a părut meciul foarte interesant. Fetele cu care am jucat, sunt mai puţin experimentate, însă au arătat un meci bun, au ju8cat bine în apărare, în preluare, în toate elementele au fost bune. Consider că noi am comis mai puţine greşeli proprii.

Ana Maria Scutari, voleibalistă:
Am, jucat prima dată cu Polina, a fost o experienţă deosebită, ea fiind la un nivel mai superior ca mine, a fost destul de interesant, am învăţat multe lucruri noi. Eu cred că am evoluat la nivel profesionist. La Campionatul Republicii Moldova este primul titlu.

Conform regulamentului, Polina şi Ana Maria ar trebui să reprezinte Moldova la Balcaniada de volei pe plajă, care va avea loc la finele lui septembrie în România, dar aici apar unele dificultăţi. Pe lângă deficienţele financiare ale federaţiei de profil din republică, Polina Idjilov va fi ocupată la echipa de club din Franţa, iar Ana Maria Scutari se va afla la studii în Olanda. 
source link MoldovaSport
0
similar news