loading...

Calendarul competițional
Toate evenimentele
Toate dățile
Toate tipurile de sport
19 ianuarie Magazinul oficial Mileștii Mici din Chișinău, str. Bănulescu Bodoni, 45

Turul „Gustul și aromele Chișinăului”

Turul „Gustul și aromele Chișinăului”

Cum să te pregătești pentru cursa de alergare Mileștii Mici Wine Run? Simplu! Mergeți la o plimbare pietonală prin Chișinău. Compania Winetours Moldova pune la dispoziția participanților Mileștii Mici Wine Run un tur prin oraș cu denumirea intrigantă „Gustul și aromele Chișinăului”.

Aveți posibilitatea să cunoașteți capitala Moldovei prin prisma unu ghid local, unui parfumer și a unui barista. Plimbându-vă prin oraș cu un ghid profesionist veți intra în cafeneaua populară Tucano, unde veți avea posibilitatea să savurați o cafea aromată din monosort-uri. Un barista cu experiență vă va povesti cum să preparați cea mai gustoasă cafea și în condiții casnice, utilizând metode alternative. În compania Viorica Cosmetic vă așteaptă un master-class de creare a produselor cosmetice din ingrediente naturale, folosind extract de vin și struguri. Produsele create de Dvs., ulterior, le veți lua cu voi.

Prețul turului — 900 lei (45 euro). Excursia se va desfășura pe 19 ianuarie, începând cu ora 13:00, iar limba de comunicare va fi engleza sau rusa. Durata turului este de maximum 5 ore.

Atenție! Este necesară înregistrarea prealabilă. Turul se va desfășura în cazul în care vor fi înregistrate cel puțin 5 persoane. 

Puteți rezerva turul, accesând acest link sporter.md.

Înregistrare

Turul „Gustul și aromele Chișinăului”900 MDL

Evenimente asemănătoare

22 decembrie
au rămas 187 zile

„Maratonul de Crăciun” este o cursa costumată anuală pentru toată familia, care pentru câteva ore transformă centrul orașului într-un traseu fabulos.

Cursa necompetitivă este organizată, în mod tradițional, în ajunul Anului Nou și al Crăciunului. Participanții nu doar aleargă 3 km, ci colectează cadouri, participă la un concurs de costume și se distrează cu familia și prietenii.

Organizatori: Organizația sportivă Sporter, panoul de anunțuri online - 999.md, forumul pentru femei - mama.md.

https://craciun.md

14 decembrie
au rămas 179 zile

Cupa Republicii Moldova (IFMA)

7 decembrie
au rămas 172 zile

FEA World Series