Campionatul Poliatlon Bodyguard-2019

PreviewImage

În ziua de 29 iunie 2019, Serviciul de Protecție și Pază de Stat organizează Campionatul Poliatlon Bodyguard-2019.

În ziua de 29 iunie 2019, Serviciul de Protecție și Pază de Stat organizează Campionatul Poliatlon Bodyguard-2019.

Evenimentul va avea loc în Piaţa Marii Adunări Naţionale unde se vor întruni cei mai buni bodyguarzi din cadrul SPPS. În premieră, în acest an, va participa şi o echipă de femei-bodyguarzi. 

Competiţia va debuta la ora 15:00, cu proba reprezentativă „Conducerea auto în condiții extreme”. Inaugurarea oficială se va desfășura cu începere de la ora 16:00, într-o atmosferă solemnă, urmată de un spectacol incendiar cu multă forță, motoare și adrenalină. 

Agenda deschiderii oficiale va mai cuprinde și un program artistic, urmat de un show cu participarea orchestrei prezidențiale, dar și o demonstrație de forță a ofițerilor SPPS. Programul zilei va continua cu probele de profil „Escortarea pedestră și îndeplinirea procedeelor de apărare fizică” și „Demonstrarea procedeelor de luptă corp la corp”.  

Campionatul Bodyguard este un sport multidisciplinar, destinat gărzilor de corp şi are drept scop evaluarea, în condiţii de concurs, a calităţilor profesionale ale ofițerilor de protecţie.

Invităm publicul larg să vină în ziua de 29 iunie curent în Piața Marii Adunări Naționale pentru a susţine bărbăţia, curajul şi patriotismul –valori care reprezintă ofiţerii SPPS.