loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:342850
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 октября, 14:481750
22 октября, 12:23104

Aqua UnIQa va hidrata participanții cursei nocturne Hell Run by Naturalis

Aqua UnIQa se alătură cursei de alergare Hell Run by Naturalis, care se va desfășura pe 26 octombrie, în Grădina Botanică. De-a lungul celor 4,2 km ai traseului, Aqua UniQa va fi un prieten de nădejde, potolind setea participanților, dar mai ales spaima acestora, pentru că, după cum sugerează și numele evenimentului, competiția va fi una destul de ”înspăimântătoare”. 

Compania Gelibert SRL produce băuturi de înaltă calitate pentru piața din Moldova de mai bine de 19 ani. Apariția unui astfel de produs ca apa de masă Aqua unIQa Iodată s-a datorat faptului că în dieta zilnică predominantă regiunii noastre lipsește iodul - microelement important pentru organismul omului. Compania Gelibert SRL a găsit metoda unică pentru rezolvarea problemei deficitului de iod din alimentația populației din țară, prin lansarea apei cu adăugarea de iod de origine naturală. Apa de masă Aqua UnIQa este o băutură funcțională care hidratează și hrănește organismul cu porția necesară de iod. Importanța și beneficiile acestui produs sunt confirmate de premiile naționale și internaționale obținute de-a lungul timpului. Producerea băuturilor de calitate a reprezentat o prioritate majoră pentru companie, iar apa iodată Aqua UnIQa - destinația emblematică. Un consum zilnic de 1,5 – 2,0 L de aqua unIQa Iodată asigură organismul cu 150 micrograme de iod - ceea ce reprezintă doza zilnică recomandată pentru un adult. 

Hell Run by Naturalis 2019 reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii. Traseul are doar 4,2 km, iar pentru că evenimentul este organizat cu ocazia Halloween-ului, până vor ajunge la finiș, alergătorii vor avea parte de tot felul de ”surprize” care îi vor speria și distra în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/

источник sporter.md
0
Похожие новости