loading...

Visa стала официальным партнером Milestii Mici Wine Run 2020

Глобальная компания платежных технологий Visa, выступает официальным партнером уникального подземного забега Milestii Mici Wine Run 2020, который пройдет 9 февраля на территории винных подвалов комбината Milestii Mici.

7 февраля, 08:592672
9 декабря, 11:49220

Echipa #diez se pregătește pentru cursa de iarnă Maratonul de Crăciun by Naturalis

Cu câteva zile înainte de Crăciun, pe 22 decembrie, în Piața Marii Adunări Naționale din capitală se va desfășura Maratonul de Crăciun by Naturalis - cea mai ”caldă” cursă a anului. Maratonul va fi susținut informațional de către  #diez, echipa care nu ratează niciun eveniment sportiv organizat de Sporter. 

#diez — știri pentru tineri

Reporterii diez.md dau dovadă de responsabilitate și profesionalism. Aceștia reflectă evenimente atât din țară cât și de peste hotare și prezintă cititorilor informațiile în mod corect, echidistant și independent.

Redacția #diez învață, se dezvoltă și tinde să devină din ce în ce mai bună. Fiecare membru al ”familiei” #diez își dorește ca oamenii din jur să fie mai deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi. Cititorii portalului sunt oamenii conștiincioși, cu spirit civic dezvoltat, pentru care, în opinia #diez, nu există nimic „imposibil" și care sunt în continuă căutare de oportunități și informații interesante care să-i ajute să schimbe lumea. 

Pe 22 decembrie vino împreună cu familia în centrul capitalei și fii parte a Maratonului de Crăciun! Cursa are scopul nobil de a oferi zâmbetul unui copil care are nevoie de ajutor, iar traseul de 3 km poate fi depășit cu ușurință de orice doritor, indiferent de vârstă. Înregistrează-te pe https://craciun.md/ro/ și pregătește-ți costumul de carnaval!

источник sporter.md
0
Похожие новости