loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:343070
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 октября, 14:481890
17 октября, 13:17119

Naturalis - partenerul titular al cursei nocturne Hell Run 2019

Naturalis se alătură aproape fiecărui eveniment sportiv organizat de Sporter, iar Hell Run 2019 nu va fi o excepție. Așadar, și în ediția aceasta, Naturalis va fi partenerul titular al cursei  neobișnuite care se va desfășura pe 26 octombrie, în Grădina Botanică. 

Naturalis reprezintă un brand popular de sucuri și nectare naturale, care dispune de un sortiment foarte bogat, la preț accesibil. Naturalis este cea mai bună alegere pentru cei care au grijă de propria sănătate, iar ambalajul comod și practic face produsul unul foarte apreciat, mai ales în rândul copiilor. 

Prima cutie de suc Naturalis a fost produsă de compania Orhei-Vit, în anul 2007. Marca evoluează constant - linia fiind completată cu gusturi noi. Astăzi, Naturalis este cea mai populară marcă de sucuri din Moldova, fapt demonstrat atât de cota de piață, cât și de numeroasele premii obținute de-a lungul anilor.  

Piața vânzărilor de sucuri și nectare Naturalis este reprezentată de peste 30 de țări: România, China, Mongolia, Kazahstan, Republica Coreea, SUA, Canada, Germania, Israel, Iordania, Lituania, Estonia, Camerun, Ghana și altele. 

În prezent, Naturalis este unul dintre cele mai exportate branduri fabricate în Moldova.

Marca Naturalis a devenit prima marcă din Moldova care a ales ambalajele pe bază de carton certificat FSC.

Hell Run by Naturalis 2019 este o cursă de alergare non-competitivă la care puteți participa alături de întreaga familie. De-a lungul celor 4,2 km ai traseului veți fi întâmpinați de tot felul de personaje care vor încerca să vă sperie, dar și să vă înveselească în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați: https://hellrun.md/ro/

источник sporter.md
0
Похожие новости