loading...

Visa стала официальным партнером Milestii Mici Wine Run 2020

Глобальная компания платежных технологий Visa, выступает официальным партнером уникального подземного забега Milestii Mici Wine Run 2020, который пройдет 9 февраля на территории винных подвалов комбината Milestii Mici.

7 февраля, 08:592431
13 сентября, 12:52840

Asigură-te că ai încheiat cu succes înregistrarea la Maratonul Internațional Chișinău

Până la cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău au mai rămas doar câteva zile, iar în timp ce sportivii sunt în febra antrenamentelor, organizatorii  se ocupă de ultimele detalii tehnice. Pentru a evita confuziile, organizatorii vă invită să vă verificați datele personale de pe listele participanților.

Pentru a vă asigura că ați finalizat cu succes procedura de înregistrare și că datele personale pe care le-ați introdus sunt corecte, accesați link-ul de mai jos:  https://marathon.md/ro/participants-list

În cazul în care ați depistat erori în datele personale, vă rugăm să ne comunicați despre acest lucru pe adresa de email event@sporter.md. Menționăm că doar persoanele care au achitat taxa de participare sunt incluse pe lista participanților.

Cu ajutorul filtrelor veți putea vedea lista celor alături de care veți alerga pe 29 septembrie la Maratonul Internațional Chișinău.

Părinții participanților la competiția pentru copii Kids Run Day la fel pot beneficia de această opțiune. 

Vă reamintim că înregistrarea la competiție este încă deschisă, iar până pe 17 septembrie vă puteți înscrie la preț redus. Pentru mai multe detalii, accesați: https://marathon.md/ro/

источник sporter.md
0
Похожие новости