loading...

Visa стала официальным партнером Milestii Mici Wine Run 2020

Глобальная компания платежных технологий Visa, выступает официальным партнером уникального подземного забега Milestii Mici Wine Run 2020, который пройдет 9 февраля на территории винных подвалов комбината Milestii Mici.

7 февраля, 08:591851
16 августа, 13:33253

Echipa AGEPI a dat startul antrenamentelor pentru Maratonul Internațional Chișinău

Dacă unii și-au petrecut timpul ca de obicei - în birou sau acasă, să știți că ieri, 15 august,  echipa AGEPI a decis să iasă din rutina zilnică pentru câteva ore și s-a adunat în parcul Valea Morilor pentru a se antrena împreună pentru Maratonul Internațional Chișinău. 

Ei sunt cei care au dat startul pregătirilor pentru maraton, iar noi știm: cine pornește cu dreptul, ajunge întotdeauna primul! De fapt, atunci când parcurgi traseul alături de oamenii potriviți, nici nu contează cine ajunge primul, contează emoțiile și momentele frumoase petrecute împreună. De-a lungul anilor,  Maratonul Internațional Chișinău a devenit pentru multe companii un bun prilej de a transforma un team building într-o amintire frumoasă și mai ales - de a întări relațiile de prietenie dintre angajați. 

Antrenamentul echipei AGEPI s-a desfășurat cu succes, ne revedem la Chișinău International Marathon!

Maraton Internațional Chișinău va avea loc pe 29 septembrie 2019. Participanții au posibilitatea de a alege una dintre distanțele: 

— Marathon by #BeActive (42 км 195 м) 

— Half marathon by Technosoft (21 км 0975 м)

— 10 km Race by Naturalis

— 5 km Race by Herbalife

– Fun Run by Iute Credit (1,5 км)

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://marathon.md/ro/.

источник sporter.md
0
Похожие новости