loading...

Что такое пороговый бег?

Во время порогового бега лактат и ионы водорода закисляют мышцы, спортсмен чувствует сильную усталость. Чем интенсивнее он будет тренироваться, тем выше будет поднимать свой «порог»

22 августа, 11:0060
сегоднянеделямесяцгод
15 мая, 13:391020

În parcul Valea Morilor vor apărea piste pentru bicicliști și alergători

În parcul din capitală ”Valea Morilor” vor apărea noi piste pentru bicicliști și alergători. Astăzi, 15 mai 2018, angajații întreprinderii minicipale Exdrupo au trasat primele marcaje ale pistei pentru bicicletă și pentru alergare. 

Apariția pistelor pentru cicliști și alergători în parcurile din Chișinău este o inițiativă comună a organizației social-sportive Sporter și a Primăriei municipiului Chișinău. Potrivit reprezentanților Sporter, noua pistă va ajuta la evitarea diverselor incidente și va permite sportivilor amatori să nu deranjeze cetățenii care se plimbă în parc.

În afară de pista pentru bicicliști, în parc va mai fi trasată o pistă adiacentă pentru alergători și vor apărea panouri informative și semne speciale. Datorită acestora bicicliștii și alergătorii se vor deplasa în jurul lacului în sens contrar acelor de ceasornic, iar traficul de-a lungul pistelor va fi unilateral.

Menționăm că anterior Primăria municipiului Chișinău și organizația social-sportivă Sporter au semnat un acord de cooperare.

источник sporter.md
0
Похожие новости