loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:342960
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 октября, 14:481850
15 мая, 13:38453

Noua marcare de piste de biciclete în parcul Valea Morilor (Foto)

În parcul Valea Morilor din capitală va apărea o nouă marcare de piste pentru cicliști și alergători. Astăzi, angajații întreprinderii municipale Exdrupo au trasat pistele de biciclete și de alergare.

Apariția marcajului special în parcurile din Chișinău este o inițiativă comună a organizației sportive publice Sporter și a primăriei municipiului Chișinău. Potrivit reprezentanților Sporter, noua marcare va ajuta la evitarea incidentelor diverse și va permite sportivilor amatori să nu se intersecteze cu cetățenii care se plimbă în parc. 

Pe lângă marcajul de biciclete, pe benzile din parc va apărea un nou marcaj și pentru alergători, dar și panouri de informații și semne. Acum cicliștii și alergătorii se vor deplasa în jurul lacului în sens contrar acelor de ceasornic, iar traficul de-a lungul benzilor va fi unilateral. 

Reamintim că mai devreme, primăria municipiului Chișinău și organizația sportivă publică Sporter au semnat un acord de colaborare.


источник sporter.md
0
Похожие новости