loading...

Молодежь с обоих берегов Днестра участвует в Кишиневском Марафоне 2019

Молодежь из населенных пунктов с обоих берегов Днестра, в которых, при финансовой поддержке Европейского союза, были отремонтированы спортивные школы, участвовала в Кишиневском Марафоне 2019

19 ноября, 15:39561
Новые победы молдавских теннисистов на международной арене

Участие молдавских теннисистов в соседней Украине на мемориальном турнире Кубок Виктора Корчагина в Каменец-Подольском (Хмельницкая область) ознаменовалось новыми победами молдавских теннисистов

18 ноября, 14:13701
20 августа, 06:43602

Atacantul moldovean, Vitalie Damașcan, a marcat o dublă în Campionatul Olandei

Fotbalistul moldovean, Vitalie Damașcan, a marcat o dublă în campionatul Olandei. În meciul din etapa a 3-a din Eredivisie contra formației Willem II, Damașcan a reușit să înscrie de două ori, însă echipa s-a a pierdut meciul cu scorul final de 3-2.

Damașcan a deschis scorul în minutul 18 al partidei, însă până la sfârșitul primei reprize echipa sa a primit trei goluri. În cea de a doua repriză atacantul moldovean a reușit să reducă din diferență în minutul 51 al meciului. Vezi mai jos reușitele fotbalistului.

Vitalie Damașcan, în vârstă de 20 de ani, va evolua în noul sezon în echipa Fortuna Sittard din campionatul Olandei. Jucătorul aparține echipei Torino, însă în ultimul an a jucat pentru Sheriff Tiraspol, unde a înscris 4 goluri în 10 meciuri în Divizia Națională.

Fotbalistul, în prezent, valorează potrivit transfermarkt.com 1 milion de euro.

Fortuna Sittard a terminat sezonul trecut pe poziția 15-a în Eredivisie.

источник Diez.md
0