loading...

Молодежь с обоих берегов Днестра участвует в Кишиневском Марафоне 2019

Молодежь из населенных пунктов с обоих берегов Днестра, в которых, при финансовой поддержке Европейского союза, были отремонтированы спортивные школы, участвовала в Кишиневском Марафоне 2019

19 ноября, 15:39220
Новые победы молдавских теннисистов на международной арене

Участие молдавских теннисистов в соседней Украине на мемориальном турнире Кубок Виктора Корчагина в Каменец-Подольском (Хмельницкая область) ознаменовалось новыми победами молдавских теннисистов

18 ноября, 14:13401
Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:343480
9 июля, 08:15225

Real Madrid rezervă cu "forţa" numărul de pe tricoul lui Hazard

Eden Hazard este cel mai răsunător transfer al verii la Real Madrid, însă mijlocașul de 28 de ani a apărut fără număr pe tricou la prezentarea oficială. Starul belgian voia numărul 7, purtat de legende precum Butragueno, Raul sau Cristiano Ronaldo, însă actualul deținător al tricoului, Mariano Diaz, nici nu a vrut să audă.

Se pare însă că problema a fost rezolvată "forțat". Potrivit publicației spaniole As, pentru că nu s-a ridicat la adevărata valoare a acestui număr, care reprezintă un adevărat simbol pe Santiago Bernabeu, Real vrea să-l vândă pe Mariano, iar astfel situația ar fi rezolvată. AS Roma și Tottenham sunt interesate.

Cu toate acestea, dacă jucătorul va refuza să plece, ceea ce a mai spus, Real nu va putea să-l dea afară, însă l-ar putea trece pe linie moartă.

Sponsorul Adidas a decis să nu pună încă în vânzare tricouri cu Hazard purtând numărul 7, ci doar tricouri cu numele starului belgian, fără număr pe spate. Însă ele deja există în mediul online.

Numărul de pe tricoul lui Eden Hazard, principala problemă

"Planul B" ar fi numărul 11, care este deținut momentan de Gareth Bale. Iar Real Madrid are de multă vreme în plan să-l vândă pe galez. Așadar, dacă niciunul dintre cei doi nu va ceda tricoul de bunăvoie, totul se va întâmpla oarecum "cu forța".

Ambii jucători sunt "în aceeași barcă"; nu intră în planurile lui Zinedine Zidane pentru sezonul viitor și niciunul dintre ei nu dorește să plece. Vor trebui însă să o facă dacă vor să joace. În acest moment, refuzul acestora e dat și de salariile mari pe care le încasează. Dacă Mariano este remunerat "numai" cu 4 milioane de euro pe an, Bale primește un salariu de 14,5 milioane, cel mai mare de la Real în acest moment.

Luka Modric a refuzat să-i dea lui Eden Hazard tricoul cu numărul 10

Luka Modric, ultimul câștigător al Balonului de Aur, a refuzat să-i dea tricoul cu numărul 10, pe care l-a purtat și la Chelsea, dar și în cea mai mare parte a carierei sale. Mijlocașul chiar a încercat să negocieze cu croatul prin intermediul unui coleg de la Chelsea, Kovacic, conațional cu Modric. Belgianul de 28 de ani a povestit cum a încercat să obțină acest tricou și răspunsul primit.

"Am avut marele noroc să vorbesc cu Modric prin intermediul lui Kovacic. L-am rugat, în glumă, să-mi lase mie numărul 10 și el a spus nu. Cel mai important lucru e tricoul", a explicat Hazard, la prezentarea oficială.

Eden Hazard a început să-l poarte în sezonul 2011-2012, ultimul în care a evoluat la Lille. Apoi, la Chelsea, a purtat inițial numărul 17, pentru ca ulterior să primească tricoul de "decar".

Real Madrid și-a acoperit deja investiția făcută în Hazard

Aducerea lui Hazard de la Chelsea a costat-o pe Real Madrid 100 de milioane de euro, însă vânzările lui Mateo Kovacic, Raul de Tomas și Marcos Llorente au compensat investiția și au adus în conturile clubului 95 de milioane de euro, iar alte 5 milioane vor mai fi adăugate după mutarea ultimului dintre aceștia la Atletico Madrid.

Până acum, Real a cheltuit în jur de 300 de milioane de euro pe aducerea de jucători.

источник DigiSport.ro
0
Похожие новости