loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:342860
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 октября, 14:481760
21 октября, 07:31112

#diez te îndeamnă să intri în cursa nocturnă Hell Run by Naturalis 2019

Cu câteva zile înainte de Halloween, pe 26 octombrie, la Grădina Botanică din Chișinău se va petrece un eveniment absolut ”înfricoșător” de vesel - Hell Run by Naturalis 2019. Echipa  #diez nu ratează nici de data asta ocazia de a se distra, de aceea a devenit partener media al evenimentului. 

#diez — știri pentru tineri

Reporterii diez.md dau dovadă de responsabilitate și profesionalism. Aceștia reflectă evenimente atât din țară cât și de peste hotare și prezintă cititorilor informațiile în mod corect, echidistant și independent.

Redacția #diez învață, se dezvoltă și tinde să devină din ce în ce mai bună. Fiecare membru al ”familiei” #diez își dorește ca oamenii din jur să fie mai deschiși, activi, liberi, mobili, toleranți, responsabili, independenți, puternici, implicați și productivi. Cititorii portalului sunt oamenii conștiincioși, cu spirit civic dezvoltat, pentru care, în opinia #diez, nu există nimic „imposibil" și care sunt în continuă căutare de oportunități și informații interesante care să-i ajute să schimbe lumea. 

Hell Run by Naturalis 2019 reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii. Traseul are doar 4,2 km, iar ceea ce îl face neobișnuit este faptul că alergătorii vor avea parte de tot felul de ”surprize” pe traseu care îi vor speria și distra în același timp. Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://hellrun.md/ro/

источник hellrun.md
0
Похожие новости