loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 октября, 09:343070
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 октября, 14:481890
29 сентября, 04:55171

În capitală are loc cel de-al cincilea Maraton Internațional Chișinău

Astăzi, 29 septembrie, la Chișinău se desfășoară cel mai de amploare eveniment sportiv al anului – cea de-a cincea ediție aniversară a „Maratonului Internațional Chișinău”. Participanții deja se adună în PMAN, se pregătesc și așteaptă anunțarea startului competiției.

 

La competiție vor participa alergători amatori și sportivi profesioniști din Moldova și alte 50 de țări. Aceștia urmează să concureze pe 4 distanțe selectate din timp: „5 km by Herbalife”, „10 km by Naturalis”, „21 by Technosoft” sau „42 km by #BeActive”.

 

Startul general al curselor este programat pentru ora 9:00. Cu cinci minute mai devreme, la ora 8:55, va fi anunțat startul pentru sportivii în scaune rulante și asistenții lor, care vor concura în cadrul categoriei „Marathon for All”.

 

Astăzi, în cadrul „Chișinău Marathon”, va avea loc și cursa distractivă de familie „Fun Run by Iute Credit”, la care poate participa orice doritor. Toți participanții vor primi cadou un tricou de marcă cu logo-ul „Chișinău International Marathon”. Participarea la cursă este gratuită!

 

Reamintim, în legătură cu desfășurarea competiției de astăzi, în oraș vor fi blocate mai multe străzi. Mai multe detalii puteți afla aici.

 

Cel de-al cincilea „Maraton Internațional Chișinău” va încheia Săptămâna Europeană a Sportului din Moldova. Aceasta este o mișcare anuală pe scară largă, lansată cu scopul popularizării sportului și a activităților fizice în rândul europenilor. În cadrul acestei mișcări, în majoritatea țărilor europene se desfășoară diferite competiții, festivaluri, evenimente culturale și sportive pentru toți doritorii. Anul acesta, Săptămâna Europeană a Sportului a început la 23 septembrie și se va încheia astăzi, 30 septembrie.

 

Organizatorii acestui festival sportiv îi invită pe toți la cea de-a cincea aniversare a „Maratonului Internațional Chișinău” pentru a participa la cursa distractivă gratuită „Fun Run by Iute Credit”, pentru a-i susține pe participanți sau pentru a petrece ultima zi din weekend într-o atmosferă sportivă!

 

Competiția va putea fi urmărită și live pe pagina oficială „Chișinău Marathon” de pe Facebook. Transmisiunea în direct va începe la 29 septembrie, ora 8:15.

 

Organizatorii „Maratonului Internațional Chișinău” sunt organizația sportivă Sporter și cel mai popular panou de anunțuri gratuite - 999.md.

источник Marathon.md
0
Похожие новости