loading...

Марафон Силы и Красоты

И в карантин бывают хорошие новости! 2020 - год как-то не складывается, поэтому мы решили устроить ему бойкот и подготовиться провести активное и здоровое лето

24 июня, 06:453170
Горный клуб РМ берется за обустройство скал Молдовы

Национальная альпинистская организация Горный клуб Республики Молдова решила начать открытый проект по спортивному обустройству всех пригодных для скалолазания молдавских скал, включая Приднестровские

22 мая, 10:006800
Коронавирус, уходи! Я на велохору хочу

Мы ждали и долго готовились к грандиозному возвращению самой масштабной велопрогулки Кишинева — VeloHora 2020. Но эпидемия, карантин и чрезвычайное положение в стране, которое власти ввели до 15 мая, внесли свои коррективы.

3 апреля, 15:0713341
До старта Chisinau International Marathon 2020 осталось ровно полгода

Всего лишь полгода отделяет нас от самого масштабного соревнования по бегу в стране — шестого Международного Кишиневского марафона. 27 сентября 2020 на центральной площади Кишинева соберутся тысячи участников из Молдовы и зарубежных стран.

27 марта, 08:1312720
Sporter начинает серию утренних зарядок в прямом эфире

Каждое утро, в 9:00, на странице Sporter в Facebook и в Instagram, будут проходить прямые трансляции с тренировками «Trezește-te cu Sporter». Все, что нужно — это компьютер, планшет или смартфон с доступом в интернет, удобная одежда и место, где можно разминаться.

26 марта, 15:0824330
23 декабря, 15:13712

La Chișinău s-a desfășurat cursa de caritate Maratonul de Crăciun

Duminică, 22 decembrie, orașul Chișinău a găzduit din nou cursa festivă „Maratonul de Crăciun by Naturalis”. Participanții nu numai că au alergat 3 km și au colectat cadouri de Anul Nou, dar și au făcut o faptă bună.

„Maratonul de Crăciun” este o cursă costumată pentru întreaga familie, care are loc la Chișinău pentru a șaptea oară. Conform tradiției, strada principală a orașului - bulevardul Ștefan cel Mare, a servit drept pistă de alergare pentru participanți. Iar întrucât cursa a fost festivă, niciunul dintre alergători nu a rămas fără cadouri. Special pentru ei, în loc de pit-stopurile obișnuite, au fost organizate pit-stopuri cu cadouri.

Înainte de start, cu un cuvânt de salut a evoluat Andrea Cuzyova, reprezentanta rezidentă adjunctă a PNUD în Republica Moldova, care le-a urat participanților mult succes la cursă. Anul acesta, „Maratonul de Crăciun by Naturalis” a devenit parte a programului european „Măsuri pentru consolidarea încrederii”.

La linia de finiș, fiecare participant a primit câte o medalie comestibilă sub formă de prăjitură tradițională de Crăciun. Așa cum principala condiție de participare a fost costumul de carnaval, mulți dintre alergători au venit deghizați în eroii lor preferați, unele costume fiind inventate chiar de ei. Cei mai originali și creativi au fost premiați de către partenerii evenimentului.

Mulți participanți la „Maratonul de Crăciun” s-au convins încă o dată că această cursă nu este doar un eveniment sportiv distractiv, ci și o metodă excelentă de a petrece timpul cu copiii și de a-i învăța să facă fapte bune.

În fiecare an, „Maratonul de Crăciun” ajută copiii nevoiași. De data aceasta, taxele de participare au fost colectate pentru Vlad Pânzari, un băiețel de 10 ani, care suferă de o formă severă de paralizie cerebrală. Banii adunați vor fi destinați pentru reabilitarea lui. 

Organizatorii „Maratonului de Crăciun” le sunt recunoscători pentru ajutorul acordat în organizarea evenimentului:

Partenerului titular – marca populară de sucuri și nectare naturale din Moldova Naturalis.

Partenerilor oficiali: apa Aqua Uniqa, compania de creditare CreditPrime, preparatul antiviral Engystol, producătorul de bastonașe dulci Sănduța, ceaiul Tess, compania de asigurări Donaris, rețeaua de librării Librarius, compania Technosoft.

Partenerilor media: posturile de radio Muz FM și „Русское радио”, portalurile informaționale point.md, știri.md, diez.md, portalul informațional și de divertisment Afisha.md.

De asemenea, organizatorii îi mulțumesc companiei Partystore.md pentru costumele oferite prezentatorilor evenimentului.

Cursa caritabilă „Maratonul de Crăciun” a fost organizată de către organizația sportivă Sporter, forumul pentru femei mama.md, precum și de cel mai mare panou de anunțuri online din Moldova - 999.md.

Evenimentul a avut loc cu sprijinul Uniunii Europene, în cadrul programului PNUD „Măsuri pentru consolidarea încrederii”.

источник craciun.md
0
Похожие новости