loading...

Определились чемпионы Молдовы по настольному теннису среди мини-кадетов

Большим спортивным праздником ознаменовался завершившийся 26 и 27 октября в спортивном зале молдавского Госуниверситета на Малой Малине (Тестемицану, 6) очередной мини-кадетский чемпионат республики по настольному теннису

28 octombrie, 09:342860
Чай TESS согреет участников ночного забега Hell Run by Naturalis 2019

Торговая марка TESS приглашает на ночной забег Hell Run by Naturalis, который состоится в субботу 26 октября! Приходите в Ботанический сад всей семьей, начиная с 18:00, и попробуйте преодолеть самый «кошмарный» маршрут года!

25 octombrie, 14:481760
21 octombrie, 13:5895

Știri.md te provoacă să intri în cursa nocturnă Hell Run by Naturalis

Hell Run by Naturalis se apropie, iar știri.md este deja gata să facă față celui mai înfricoșător traseu dintre toate care au existat până acum! În calitate de partener media, portalul Știri.md promite să susțină alergătorii și să contribuie la crearea unei sărbători pe cinste! 

Știri.md reprezintă o sursă de informare lansată în mediul online în aprilie 2018. Portalul oferă cele mai importante și interesante noutăți politice, economice, sociale și de divertisment atât din Republica Moldova, cât și din întreaga lume.

Sloganul Știri.md este „Noutăți din prima sursă”. Așadar, pe site veți găsi cele mai proaspete și veridice știri în limba română.

Formatul portalului informațional se diferențiază prin comoditate și accesibilitate. Mai mult, lista de știri are aspectul unui feed de noutăți din rețelele de socializare, pe care o puteți derula la infinit. În partea de sus a site-ului Știri.md, pe lângă tradiționalele categorii Social, Politic sau Economic, sunt plasate cele mai răsunătoare subiecte din Moldova și de peste hotare, în cadrul cărora veți găsi toate știrile la această temă. 

Categoriile sunt actualizate în permanență, ceea ce facilitează accesul la informația completă referitor la evenimentele sau faptele de ultima oră. De asemenea, în partea dreaptă a site-ului puteți vedea cele mai populare știri din ultimele 24 de ore, ultima săptămână și cele mai citite știri din ultima lună.

Hell Run reprezintă o cursă de alergare non-competitivă, dedicată întregii familii, traseul căreia are 4,2 km. Evenimentul se va desfășura pe 26 octombrie 2019, în Grădina Botanică și va începe la ora 18:00. 

La Hell Run pot participa toți doritorii, singura condiție este să se deghizeze sau să poarte un costum de carnaval. 

Pentru mai multe informații și pentru a vă înregistra, accesați site-ul oficial al evenimentului: https://hellrun.md/ro/

sursa hellrun.md
0
Noutați asemănătoare